بازدید 20
0

روش تهیه دمنوش سیب و دارچین برای سرماخوردگی | خواص دمنوش سیب و دارچین چیست ؟

به گزارش همشهری آنلاین، فصل پاییز با زیبایی رنگ‌هایش و هوای خنک و مطبوعش، زمان مناسبی برای لذت بردن از نوشیدنی‌های گرم و طبیعی است. در میان دمنوش‌های فصلی، دمنوش سیب و دارچین جایگاه ویژه‌ای دارد؛ نوشیدنی‌ای که هم طعم و عطری بی‌نظیر دارد و هم فواید زیادی برای بدن به همراه می‌آورد.

دارچین با خاصیت گرمابخش و ضدالتهابی خود به تقویت بدن در برابر سرما کمک می‌کند و سیب با آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی‌اش باعث بهبود عملکرد گوارش و سلامت قلب می‌شود. ترکیب این دو ماده، دمنوشی می‌سازد که هم مقوی است و هم آرامش‌بخش.

خواص دمنوش سیب و دارچین

۱. تقویت سیستم ایمنی بدن

در فصل پاییز، بدن بیشتر در معرض ویروس‌ها و سرماخوردگی قرار دارد. دارچین با خاصیت ضدباکتری و ضدویروسی، به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

سیب نیز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که سلول‌ها را از آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و مقاومت بدن را افزایش می‌دهد.

۲. بهبود گوارش و سوخت‌وساز بدن

ترکیب سیب و دارچین تأثیر مثبتی بر هضم غذا و تنظیم متابولیسم بدن دارد. دارچین به کنترل قند خون کمک می‌کند و سیب با فیبر طبیعی خود باعث احساس سیری، کاهش نفخ و بهبود حرکات روده می‌شود.

این دمنوش گزینه‌ای عالی برای بعد از غذا و کمک به گوارش بهتر است.

۳. سلامت قلب و عروق

سیب منبع خوبی از فیبر محلول است که به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می‌کند. از سوی دیگر، دارچین با کاهش التهاب و بهبود گردش خون، سلامت قلب را تقویت می‌کند.

نوشیدن منظم این دمنوش می‌تواند به کاهش فشار خون خفیف و بهبود عملکرد قلب کمک کند.

۴. خاصیت ضدالتهابی و ضد استرس

دارچین دارای ترکیبات ضدالتهابی قدرتمندی است که به کاهش دردهای عضلانی و خستگی کمک می‌کند. عطر گرم و مطبوع دارچین و سیب نیز تأثیر مثبتی بر روحیه دارد و باعث کاهش استرس و ایجاد حس آرامش می‌شود.

۵. افزایش انرژی و رفع خستگی

دمنوش سیب و دارچین با افزایش گردش خون و بهبود اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها، انرژی طبیعی بدن را بالا می‌برد.

این نوشیدنی بدون کافئین، جایگزینی عالی برای چای یا قهوه در عصرهای پاییزی است و خستگی روز را از بین می‌برد.

روش تهیه دمنوش سیب و دارچین برای سرماخوردگی | خواص دمنوش سیب و دارچین چیست ؟

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

تهیه این دمنوش بسیار ساده است و در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم:

• یک عدد سیب (تازه یا چند تکه سیب خشک)
• یک چوب دارچین (یا نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین)
• یک لیوان آب جوش
• یک قاشق عسل طبیعی (اختیاری)

روش تهیه:

۱. سیب را به صورت برش‌های نازک خرد کنید.

۲. سیب و چوب دارچین را در قوری یا قابلمه کوچک بریزید.

۳. آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد.

۴. دمنوش را صاف کرده و در صورت تمایل، یک قاشق عسل برای شیرینی ملایم اضافه کنید.

نکته: اگر از سیب تازه استفاده می‌کنید، پوست آن را جدا نکنید؛ زیرا بخش زیادی از آنتی‌اکسیدان‌ها در پوست سیب وجود دارد.

بهترین زمان مصرف دمنوش سیب و دارچین

دمنوش سیب و دارچین را می‌توانید در عصرهای خنک پاییزی یا بعد از وعده‌های غذایی میل کنید. این نوشیدنی به رفع خستگی، بهبود خلق‌وخو و ایجاد حس گرما در بدن کمک می‌کند.

همچنین نوشیدن آن قبل از خواب باعث آرامش و خوابی راحت‌تر می‌شود.

جمع‌بندی

اگر به دنبال یک نوشیدنی خوش‌عطر، آرامش‌بخش و مقوی برای پاییز هستید، دمنوش سیب و دارچین انتخابی عالی است.

این دمنوش طبیعی با ترکیب طعم شیرین سیب و عطر گرم دارچین، بدن را در برابر سرما مقاوم می‌کند، سیستم ایمنی را تقویت می‌سازد و به بهبود گوارش کمک می‌کند.

با هر فنجان از این دمنوش، گرما، سلامتی و آرامش را در فصل سرد تجربه خواهید کرد.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 1 =