شیرینی پان فورته؛ دسر خوشمزه و مقوی ایتالیایی از قرن سیزده میلادی
بازدید 22
0

شیرینی پان فورته؛ دسر خوشمزه و مقوی ایتالیایی از قرن سیزده میلادی

به گزارش همشهری آنلاین، اگر فکر می‌کنید ایتالیا فقط به پاستا و پیتزاهایش معروف است، سخت در اشتباهید! مردم ایتالیا در درست کردن انواع شیرینی‌های خوشمزه و دسرهای رنگارنگ نیز تبحر خاصی دارند. پان فورته یکی از همین شیرینی‌های سنتی ایتالیا است که اصالت آن به شهر سیِنا در منطقه توسکانی برمی‌گردد. این شیرینی انقدر قدمت دارد که می‌شود رد پای دستور پخت آن را تا قرن سیزدهم میلادی هم جستجو کرد.

فرارو نوشت، پان فورته در زبان ایتالیایی به معنای «نان قوی» یا «نان سنگین» است که احتمالا بافت سنگین و مواد اصلی تشکیل دهنده آن دلیل این نام‌گذاری است. بهتر است بدانید از شیرینی پان فورته برای پذیرایی در کریسمس و جشن‌های سنتی کشور ایتالیا استفاده می‌شود.

ترکیب این شیرینی با میوه خشک و ادویه و عسل یک ترکیب برنده و بی‌نظیر است که می‌توانید مانند مردم ایتالیا یک برش از آن را همراه با یک فنجان قهوه در یک روز سرد پاییزی میل کنید و از طعم شگفت‌انگیز آن لذت ببرید. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پان فورته همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پان فورته

آرد سفید قنادی: ۱۰۰ گرم
ترکیب مغز بادام و فندق خام: ۲۵۰ گرم
مخلوط میوه خشک شامل انجیر، کشمش و خلال پرتقال: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری سرخالی
پودر زنجبیل: نوک قاشق چای‌خوری
پودر قند برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی پان فورته

شیرینی پان فورته؛ دسر خوشمزه و مقوی ایتالیایی از قرن سیزده میلادی

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا مغزهای خام را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز حدودا ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا برشته شوند.

حالا مغزهای تفت داده را کنار بگذارید تا خنک شود.

در مرحله بعد انجیرخشک را خرد کنید و همراه با کشمش و خلال پرتقال با آرد و پودر کاکائو و پودر دارچین و زنجبیل مخلوط کنید و هم بزنید.

عسل و شکر را داخل یک ماهی تابه نچسب بریزید و روی حرات خیلی کم اجاق گاز قرار بدهید تا شکر کاملا ذوب و با عسل مخلوط شود.

حالا ترکیب عسل و شکر داغ را روی مواد خشک بالا بریزید و خیلی فوری هم بزنید تا همه مواد به هم بچسبند.

داخل سینی فر یا یک قالب گرد کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر به دست آمده را داخل قالب پهن کنید.

قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدهید تا شیرینی بپزد.

بعد از اینکه شیرینی پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شود.

سپس روی شیرینی پودر قند بپاشید و با یک چاقوی تیز شیرینی را به قطعات کوچک‌تر برش بزنید.

شیرینی پان فورته خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + هشت =