بازدید 16
0

طرز تهیه شاورما گوشت در خانه با طعمی مثل رستوران لبنانی

به گزارش همشهری آنلاین، شاورما گوشت یکی از محبوب‌ترین غذاهای خاورمیانه‌ای است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. طرز تهیه شاورما گوشت در خانه، با حفظ طعم اصیل لبنانی، دغدغه بسیاری از علاقه‌مندان به غذاهای ملل است.

این غذا با گوشت طعم‌دار شده، سبزیجات تازه و سس مخصوص تهیه می‌شود و اگر اصول تهیه آن رعایت شود، می‌تواند همان طعمی را داشته باشد که در بهترین رستوران‌های لبنانی تجربه کرده‌اید.

طرز تهیه شاورما گوشت و مواد لازم برای آن

برای تهیه شاورما گوشت خانگی خوشمزه، مواد اولیه باید با دقت انتخاب شوند. استفاده از گوشت تازه و ادویه‌های مخصوص، طعم اصیل این غذا را تضمین می‌کند.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله یا گوسفندی: ۵۰۰ گرم، خرد شده به صورت باریک (فیله یا راسته)
  • پیاز: ۲ عدد متوسط، خرد شده
  • سیر: ۳ حبه، رنده شده
  • ماست چکیده: ۳ قاشق غذاخوری ماست چکیده (برای ترد و مزه‌دار کردن گوشت)
  • آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری (برای لطافت گوشت)
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه شاورما (مخلوط زیره، دارچین، جوز هندی، فلفل سیاه، هل، پاپریکا) : ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نان پیتا یا نان لواش: برای سرو
  • خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو و پیاز حلقه شده: برای داخل ساندویچ

جایگزین‌ها : اگر به گوشت قرمز علاقه ندارید، می‌توانید از گوشت مرغ نیز استفاده کنید؛ اما در این صورت زمان مزه‌دار کردن و پخت متفاوت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع ساندویچ ساده

طرز تهیه شاورما گوشت به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

برای رسیدن به طعم واقعی شاورما گوشت، رعایت مراحل طرز تهیه شاورما گوشت اهمیت زیادی دارد. هر مرحله را با دقت اجرا کنید تا نتیجه‌ای مطلوب حاصل شود.

  1. مزه‌دار کردن گوشت:
    • گوشت‌های باریک برش‌زده را با پیاز، سیر، ماست، آب‌لیمو، سرکه، روغن زیتون و ادویه‌های ذکر شده مخلوط کرده و در ظرف دربسته داخل یخچال به مدت ۴ تا ۱۲ ساعت استراحت دهید.

طرز تهیه شاورما گوشت در خانه با طعمی مثل رستوران لبنانی

  1. پخت گوشت:
    • پس از مزه‌دار شدن، گوشت‌ها را از مواد جدا کرده و در تابه داغ بدون روغن اضافه تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و کمی برشته شود.
    • در صورت تمایل، می‌توانید گوشت را در فر یا روی گریل هم بپزید تا طعم دودی ملایمی بگیرد.
  2. آماده‌سازی سس مخصوص:
    • یک سس مخصوص شاورما می‌تواند ترکیبی از ماست، سیر، آب‌لیمو، ارده یا سس تاهینی باشد. تمام مواد را مخلوط و مزه‌دار کنید.
  3. چیدن ساندویچ:
    • نان پیتا یا لواش را باز کرده، سس را کف نان بزنید، سپس گوشت پخته، خیارشور، گوجه، پیاز و کاهو را داخل آن بچینید.
  4. گرم کردن ساندویچ:
    • در صورت تمایل، ساندویچ را روی تابه یا در دستگاه گریل قرار دهید تا نان کمی برشته و طعم‌ها به هم آمیخته شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فوری دونر کباب ترکیه‌ای

نکات کلیدی در طرز تهیه شاورما گوشت

رعایت نکات زیر کمک می‌کند تا شاورمایی حرفه‌ای و با طعم رستورانی داشته باشید:

  • برای طعمی اصیل‌تر، از ادویه مخصوص شاورما استفاده کنید. این ادویه در عطاری‌ها یا فروشگاه‌های تخصصی در دسترس است.
  • گوشت را بسیار نازک برش بزنید تا سریع پخته و طعم‌دار شود.
  • زمان مزه‌دار کردن را کوتاه نکنید؛ حداقل ۴ ساعت زمان لازم است.
  • تابه را کاملاً داغ کنید تا گوشت‌ها آب نیندازد.
  • اضافه کردن کمی سماق به گوشت در مرحله آخر پخت، طعم ترش‌تری به آن می‌دهد.

پیشنهاد سرو شاورما گوشت

شاورما گوشت را می‌توانید به روش‌های متنوعی سرو کنید:

  • در قالب ساندویچ با نان پیتا یا لواش به همراه سبزیجات تازه و سس مخصوص
  • سرو در بشقاب به‌همراه برنج زعفرانی، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و نان گرم
  • تزئین با جعفری خرد شده، پیازچه و کنجد برشته
  • سرو به‌همراه چای نعناع یا دوغ محلی برای یک وعده کامل و دلپذیر

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلو گوشت عربی | فوت و فن خوشمزه شدن این غذای عربی

طرز تهیه شاورما گوشت در خانه با طعمی مثل رستوران لبنانی

راز طعم عالی شاورما در خانه

اگر به‌دنبال تهیه شاورما گوشت با همان طعم لذیذ رستوران‌های لبنانی هستید، باید به انتخاب ادویه‌ها، مدت زمان مزه‌دار کردن و نحوه پخت توجه ویژه‌ای داشته باشید.

این غذا با وجود مواد ساده، اگر با دقت تهیه شود، می‌تواند به یکی از غذاهای محبوب شما تبدیل شود. امتحانش کنید و از طعمی متفاوت و دلچسب لذت ببرید.

برچسب‌ها:,

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =