بازدید 14
0

طرز تهیه فندق قاتق ؛ طعمی فراموش شده از دل جنگل های گیلان

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: در گذشته به دلیل وفور فندق در جنگل های شمال ایران، مردم گیلان از این مغز خوشمزه در تهیه غذاهای مختلف استفاده می کردند که یکی از آنها پخت فندق قاتق بود. در کنار ما باشید تا فندق قاتق را آماده کنیم، غذایی خوشمزه و طبیعی که طعم جنگل های گیلان را به سفره شما می آورد.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه لازانیای ریحان و بادمجان با سس مخصوص

طرز تهیه فندق قاتق ؛ طعمی فراموش شده از دل جنگل های گیلان

مواد اولیه

مغز فندق ۳۰۰ گرم

مرغ بدون استخوان ۲۰۰ گرم

رب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۱.۵ قاشق غذاخوری

بادمجان ۲ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پوست مغز فندق‌ها را بگیرید، داخل میکسر بریزید تا خرد شود و به آن کمی آب(۳ لیوان) اضافه کنید تا کاملا یک دست ‌شود. می توانید این مراحل را با گوشت کوب برقی هم انجام دهید.

رب انار ترش و رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا از حالت خامی در بیایند. این کار موجب می شود تا رب روی خورشت کف نبندد. زیر حرارت ملایم باشد.

وقتی رب ها به جوش آمدند یک پینچ نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

روی فیله های مرغ کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و با بیفتک بکوبید تا پهن تر شوند. این کار به پخت بهتر و زیبایی خورشت کمک می کند. فیله ها را ۳ دقیقه داخل روغن سرخ کنید و وقتی خورشت آماده شد کنار آن سرو کنید.

فندق های میکس شده را به رب انار اضافه و مخلوط کنید. زیر حرارت را ملایم کنید و حدود ۴۰ دقیقه زمان بدهید تا خورشت فندق قاتق جا بیفتد.

بادمجان را سرخ کرده و به همراه فیله در کنار خورشت سرو کنید.

این خورشت را می توانید با برنج یا نان میل کنید.

نکته طلایی

می‌توانید بادمجان را درسته سرخ کنید و آنها را دقایق آخر پخت درون قابلمه ریخته تا با سس اندکی قل بزند. مرغ را هم می توانید بعد از سرخ کردن به صورت تکه های بزرگ بعد از سرخ کردن همراه فندق ها بریزید و اجازه دهید بپزد. در این غذا از هر قسمت مرغ که بخوانید می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه فندق قاتق ؛ طعمی فراموش شده از دل جنگل های گیلان

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 12 =