بازدید 15
0

طرز تهیه لازانیای ریحان و بادمجان با سس مخصوص

همشهری آنلاین – خدیجه نوروزی: اگر تا الان لازانیا را فقط با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی درست کرده اید، پیشنهاد می کنیم یکبار با ریحان و بادمجان که به شدت خوش عطر و طعم است، درست کنید. در دستور تهیه به شما آموزش خواهیم داد که چگونه لازانیای لایه لایه را با ترکیبی از بادمجان و ریحان تازه تهیه کنید. این غذا به راحتی می تواند مهمان نوازی شما را در مجالس و دورهمی ها ارتقا بخشد. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

بریونی گوشت معطر با ادویه ماسالا : طعمی ناب از دل هندوستان

طرز تهیه لازانیای ریحان و بادمجان با سس مخصوص

مواد اولیه برای تهیه لازانیای بادمجان و ریحان

فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
پیاز ۲ عدد
کره ۳۰ گرم
لازانیا ۱ بسته ۵۰۰ گرمی
پنیر پیتزا به میزان لازم
ریحان تازه یک مشت
بادمجون سرخ شده ۶ عدد
پنیر پارمسان به میزان لازم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان

طرز تهیه لازانیای بادمجان و ریحان

۲ عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در کره ذوب شده تفت دهید.

بعد از ۶ دقیقه یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و خوب با کره و پیاز مخلوط کنید و یک لیوان شیر را اضافه کنید.

کمی که شیر داغ شد فلفل سیاه، نمک و ریحان خرد شده اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۶ عدد بادمجان را به شکل ورقه ای برش بزنید و در روغن سرخ کنید. حواستان باشد نیازی نیست بادمجان ها را خیلی سرخ کنید و همینکه کمی تغییر رنگ داد آن را از روغن خارج کنید.

لازانیا را حدود ۶ تا ۷ دقیقه در آب جوش با کمی نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید.

سس، برگ ریحان تازه، پنیر پیتزا و پارمسان، بادمجان ها و لازانیا را کنار هم قرار دهید.

حال داخل ظرف مورد نظرتان یک لایه سس بریزید و روی آن را با ورقه های لازانیا بپوشانید. روی ورقه های لازانیا پنیر پیتزا، برگ ریحان تازه بریزید و بادمجان ها را روی آن بچینید.

روی بادمجان ها پنیر پارمسان بپاشید و دوباره سس را بریزید و مراحل را تا جایی ادامه دهید که مواد تمام شود.

این روند را تا آخر ادامه دهید و ظرف را تا زمانی که پنیر حباب زد و برشته شد در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. نوش جان.

طرز تهیه لازانیای ریحان و بادمجان با سس مخصوص

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =