بازدید 20
0

می دانستید چه کسی برای اولین بار نام میرزا قاسمی را روی این غذا گذاشت؟ + طرز تهیه

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: جالب است بدانید اولین بار، میرزا قاسمی در دوران قاجار (قرن هجدهم و نوزدهم) پخته شد. به گفته مردم محلی، نخستین بار محمد قاسم‌خان، فرماندار رشت این غذا را درست کرد و به همین دلیل نام خود را روی آن گذاشت. سپس این غذا با همان دستور پخت به سراسر ایران سفر و طرفداران زیادی پیدا کرد. او به دلیل علاقه ویژه اش به آشپزی و ایجاد تنوع در غذاهای سنتی، این غذا را با برنج، ماهی دودی و سبزیجات تهیه کرد. از آن زمان به بعد میرزا قاسی به یکی از غذاهای محبوب گیلان تبدیل شد وبه مرور زما با تغییرات اندک و افزودن برخی مواد، در خانواده ها و رستوران ها طبخ و سرو می شود.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه اناربیج خوشمزه و مجلسی گیلانی ؛ غذای مورد علاقه مسافران

می دانستید چه کسی برای اولین بار نام میرزا قاسمی را روی این غذا گذاشت؟ + طرز تهیه

مواد اولیه

بادمجان ۱ کیلوگرم

گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم

سیر ۷ حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

طرز تهیه

در این غذا باید بادمجان ها را با پوست کبابی کنید. برای این کار ابتدا با یک چاقو بادمجان ها را از چند با چاقو بزنید تا هنگامی که روی گاز یا داخل فر آنها را حرارت می دهید نترکد.

به بامجان ها کمی روغن زیتون بزنید و آنها را داخل سینی فر بچینید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد کباب کنید. (اگر فر ندارید می توانید روی شعله گاز هم این کار را انجام دهید.

بعد از اینکه بادمجان ها را از فر بیرون آوردید اجازه دهید خنک شوند و سپس پوست آنها را بکنید. می توانید بادمجان ها را داخل یک کیسه فریزر به مدت یک ربع بگذارید تا پوست شان راحت تر کنده شود.

بادمجان ها را ساتوری کنید.

به گوجه و سیر هم روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه بزنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با همان دما باب کنید. (اگر فر ندارید داخل ماهیتابه با حرارت خیلی کم سرخ کنید.)

پوست گوجه ها و سیرها را بگیرید و آنها را ساتوری کنید و ۲۰ دقیقه با روغن زیتون تفت دهید. به گوجه ها و سیر، نمک و در صورت تمایل یک قاشق چای خوری زردچوبه بزنید. بادمجان ها را نیز اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

در آخر تخم مرغ ها را هر مدلی ه خواستید بشکنید و بعد از پختن نوش جان کنید.

میرزا قاسمی را می توانید با نان یا برنج میل کنید.

می دانستید چه کسی برای اولین بار نام میرزا قاسمی را روی این غذا گذاشت؟ + طرز تهیه

برچسب‌ها:,

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 3 =