ترانزیت ریلی از چین به ساوه راه‌اندازی شد| پیش‌بینی افزایش بار به ۵۵ هزار تن
بازدید 2
0

ترانزیت ریلی از چین به ساوه راه‌اندازی شد| پیش‌بینی افزایش بار به ۵۵ هزار تن

به گزارش بازار، قاسم مطلبی افزود: با انعقاد چهار قرارداد جدید توسط بخش خصوصی فعال در منطقه ویژه اقتصادی و شهر صنعتی کاوه، پیش‌بینی می‌شود در یک ماه آینده حجم ترانزیت ریلی به ۵۵ هزار تن افزایش یابد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های حمل‌ونقل ریلی در این منطقه، اظهار کرد: استفاده از حمل‌ونقل ریلی باعث کاهش هزینه‌ها، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، افزایش ایمنی و کاهش وابستگی به مسیرهای زمینی و دریایی در تجارت خارجی می‌شود.

به گفته مطلبی، ایستگاه حمل‌ونقل ریلی منطقه ویژه اقتصادی کاوه پیشتر با سرمایه‌گذاری دولتی ایجاد شده و دارای یک ریل اصلی متصل به شبکه ملی و دو ریل ویژه توقف‌گاه قطارها است که از دو ماه گذشته رایزنی با اداره کل راه‌آهن استان قم برای بهره‌برداری بهینه از این ظرفیت آغاز شد.

مدیر گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه گفت: سالانه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن کالا با ارزش بیش از یک میلیارد دلار از این گمرک تزانزیت یا تجارت خارجی می‌شود و اغلب فعالان اقتصادی این منطقه در کنار صادرات، از این گمرک به‌عنوان مقصد ترانزیتی نیز استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: در سه‌ماهه نخست امسال ۵۸ هزار تن کالا به ارزش ۲۷۸ میلیون دلار به مقصد گمرک کاوه ترانزیت شده و هم‌اکنون ظرفیت انجام ۱۰۰ مورد ترانزیت ریلی فراهم است.

مطلبی خاطرنشان کرد: با همکاری شرکت شهر صنعتی کاوه، منطقه ویژه اقتصادی و راه‌آهن استان قم، توسعه و افزایش امکانات این ایستگاه در دستور کار قرار گرفته است.

گمرک کاوه در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه از نیمه دوم سال ۱۳۸۲ در راستای ارائه خدمات گمرکی و انجام تشریفات مرتبط با کالای صادراتی و وارداتی صاحبان صنایع و فعالان تجاری فعالیت خود را شروع کرده است.

هم اکنون در شهرستان ساوه یک شهر صنعتی (کاوه)، چهار شهرک صنعتی و یک ناحیه صنعتی با بیش از ۴۱ هزار فرصت شغلی فعالیت دارد که با این میزان اشتغال حدود ۴۰ درصدد از اشتغال استان مرکزی را به خود اختصاص داده است.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

تحلیل بازار

موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 16 =