به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف در نهصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای عالی برنامهریزی آموزشی که امروز (یکشنبه) در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، با اشاره به تصویب آئیننامه مهارتآموزی دروس دانشگاهی در هیئت دولت، از آن به عنوان آخرین آئیننامه برنامه هفتم توسعه در حوزه آموزش عالی یاد کرد و گفت: این آئیننامه با پیشنهاد وزارت علوم تدوین شد و گامی مهم در جهت عملیاتیسازی آموزش مهارتی در دانشگاهها به شمار میرود.
وی افزود: بر اساس این آئیننامه، تکالیفی برای صنایع و شرکتهای دولتی تعیین شده تا ملزم به پذیرش دانشجویان در فرآیند مهارتآموزی شوند. همچنین وزارت علوم نیز موظف شده است دروس دانشگاهی را بازنگری و متناسب با نیاز بازار کار بازطراحی کند.
وزیر علوم همچنین از اجرای طرحی ویژه برای آمادگی بخش آموزش کشور در شرایط بحران و اضطرار خبر داد و اظهار داشت: هر بخش از جمله آموزش عالی نیازمند دستورالعملهای مستقل برای مواجهه با شرایط اضطراری است و در این زمینه کار کارشناسی در حال انجام است.
سیمایی با تأکید بر اهمیت ورود سریع به حوزه هوش مصنوعی در آموزش عالی گفت: اگر نسبت به توسعه هوش مصنوعی در کشور تعلل کنیم، فاصلهمان با دنیا بیشتر خواهد شد. در این راستا باید از تجارب کشورهای پیشرفته بهره بگیریم و ظرفیتهای داخلی را در این مسیر فعال کنیم.
وی خاطرنشان کرد: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر نشان داد که فاصله فناوری ما با کشورهای پیشرفته زیاد است و همین موضوع اهمیت حرکت سریع به سوی دیجیتالی شدن و تقویت فناوریهای نوین بهویژه هوش مصنوعی را دوچندان کرده است.
وزیر علوم در پایان گفت: رایزنیها برای اختصاص منابع به پروژههای پیشران در حوزه هوش مصنوعی در آموزش عالی آغاز شده و این حوزه یکی از اولویتهای مهم است که نیاز به تقویت دارد.
نظرات کاربران