امضای تفاهم‌نامه ۸۸۲۰ میلیارد تومانی برای نوسازی ناوگان ریلی
بازدید 3
0

امضای تفاهم‌نامه ۸۸۲۰ میلیارد تومانی برای نوسازی ناوگان ریلی

بازار؛ گروه راه و مسکن: دو تفاهم‌نامه مهم میان شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های ریلی «ریل ترابر سبا» و «رجا» با هدف نوسازی و تقویت ناوگان مسافری ریلی کشور به امضا رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، شرکت «ریل ترابر سبا» متعهد به اجرای دو پروژه شده است که شامل تأمین و خرید ۷۰ دستگاه واگن مسافری ۵ ستاره رویال و بازسازی ۳۷ دستگاه واگن مسافری دیگر است.

همچنین شرکت «رجا» نیز در قالب تفاهم‌نامه‌ای مشابه، مسئول اجرای دو پروژه شامل خرید ۶۰ دستگاه واگن مسافری ۵ ستاره رویال و بازسازی ۱۰۰ دستگاه واگن مسافری خواهد بود.

جمع کل سرمایه‌گذاری پیش‌بینی‌شده برای اجرای این پروژه‌ها، ۸۸۲۰ میلیارد تومان اعلام شده و با نهایی‌شدن مراحل خرید و بازسازی، در مجموع ۲۶۷ دستگاه واگن مسافری به ناوگان شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران افزوده خواهد شد.

این اقدام در راستای ارتقاء کیفیت خدمات ریلی، افزایش ظرفیت جابه‌جایی مسافر و حمایت از تولید داخل صورت گرفته است.

جبارعلی ذاکری در مراسم امضای تفاهمنامه سرمایه‌گذاری ۸۸۰۰ میلیارد تومانی در بخش ریلی گفت: در جلسه گذشته موضوع سرمایه‌گذاری ۶٠٠ دستگاه واگن باری و ٣٠٠ دستگاه واگن مسافری بوده که تا به امروز ١٠٠ دستگاه واگن برای بار سوخت وارد شبکه ریلی شده است و قرار بر این است که ماهانه۵٠ واگن وارد ناوگان شود.

وی با اشاره به آثار ملموس برگزاری نشست‌های سرمایه‌گذاری در حوزه حمل‌ونقل ریلی، از ورود نخستین واگن‌های پروژه‌های تفاهم‌نامه‌ای به شبکه ریلی کشور خبر داد و ادامه داد: امروز خوشحالم که اعلام کنم از سرمایه‌گذاری قبلی که شامل ۶۰۰ دستگاه واگن باری و ۳۰۰ دستگاه واگن مسافری بود تاکنون ۱۰۰ دستگاه واگن باری وارد شبکه ریلی شده است. امیدواریم روند ورود حدود ۴۰ تا ۵۰ واگن در هر ماه ادامه یابد.

مدیر عامل راه آهن تاکید کرد: رویکرد راه‌آهن حمل بار بوده و به دنبال این هستیم برای افزایش ظرفیت بار به برنامه مدونی برسیم. همچنین معتقدیم که بخش مسافری ویترین راه آهن است و ضرورت دارد که اقتصاد مسافری را برای سرمایه گذاران جذاب کنیم.

وی ادامه داد: نکته مهم، عدم تناسب توسعه خطوط ریلی با توسعه ناوگان است برای مثال وقتی ١۵٠ تا ٣٠٠ کیلومتر به شبکه ریلی اضافه می‌شود، ناوگان جدید وارد شبکه نمی‌شود و واگن مسافری از خط موجود به خط جدید منتقل می‌شود.

مدیر عامل راه آهن در ادامه از نهایی‌شدن قرارداد با طرف چینی برای تأمین واگن‌های مسافری خبر داد و افزود: در حال حاضر تنها دو موضوع فنی باقی‌مانده که امیدواریم طی یک ماه آینده نهایی شده و مرحله تولید آغاز شود. این موضوع نشانه‌ای از اثرگذاری مثبت جلسات سرمایه‌گذاری در راه‌آهن است.

مدیرعامل راه‌آهن همچنین از بهره‌برداری ۱۰۰ دستگاه واگن باری خبر داد و تأکید کرد: رویکرد اصلی راه‌آهن به عنوان وظیفه اصلی تمرکز بر حمل بار تعریف شده است. در این راستا جلسات متعددی نیز داشته‌ایم. اما در بخش مسافری نیز بارها تأکید کرده‌ایم که این حوزه، ویترین راه‌آهن است و باید برای سرمایه‌گذاران جذاب شود.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

تحلیل بازار

موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 5 =