تکمیل بزرگراه زاهدان-خاش نقش بسزایی در توسعه پایدار جنوب شرق کشور دارد
بازدید 7
0

تکمیل بزرگراه زاهدان-خاش نقش بسزایی در توسعه پایدار جنوب شرق کشور دارد

به گزارش بازار، نیما رخشا روز سه‌شنبه افزود: طول مسیر ارتباطی زاهدان – خاش ۱۷۲ کیلومتر است که تاکنون ۵۶ کیلومتر آن به بزرگراه تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه ۱۱۶ کیلومتر بزرگراه محور زاهدان – خاش تحت نظارت و اجرای اداره کل راه و شهرسازی استان در دست ساخت است، تصریح کرد: در صورت تامین و تخصیص منابع مالی مورد نیاز، این اداره کل تعهد اتمام و بهره برداری ۷۰ کیلومتر از آن را تا پایان سالجاری اجرایی خواهد کرد.

رخشا با بیان اینکه ساخت هر کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان به‌طور میانگین حدود ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه در بردارد، گفت: با توجه به حجم گسترده پروژه‌های بزرگراهی در این استان تامین به موقع و مستمر اعتبارات از اهمیت بالایی برخوردار است تا اجرای پروژه‌ها با تاخیر مواجه نشود و شاهد تسریع در بهره‌برداری و ارتقای کیفیت شبکه حمل‌ونقل باشیم.

وی از آغاز عملیات آسفالت ۹ کیلومتر بزرگراه زاهدان – خاش خبر داد و گفت: این اقدام در راستای تسریع در روند اجرای پروژه‌های بزرگراهی استان و ارتقای ایمنی تردد در این محور پرتردد اجرا می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه کلیدی محور زاهدان – خاش در شبکه ترانزیتی جنوب شرق کشور، تصریح کرد: این محور از مسیرهای مهم و راهبردی سیستان و بلوچستان است که نه‌تنها شهرهای شمالی را به جنوب و مرزهای شرقی متصل می‌کند بلکه نقشی حیاتی در تقویت پیوندهای اقتصادی، بازرگانی و اجتماعی میان این استان با دیگر نقاط کشور و کشورهای همسایه دارد.

رخشا ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل به‌ویژه احداث بزرگراه‌ها نه‌تنها یک اقدام عمرانی صرف نیست بلکه بسترساز تحول اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در مناطقی همچون سیستان و بلوچستان به‌شمار می‌ آید.

وی تاکید کرد: استان سیستان و بلوچستان به‌عنوان یکی از پهناورترین و راهبردی‌ترین مناطق کشور امروز با نگاهی نو و عزمی راسخ در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی قرار گرفته است به‌طوریکه در سال‌های اخیر با تمرکز ویژه دولت و مسوولان استانی بر رفع عقب‌ماندگی‌های تاریخی این استان اجرای پروژه‌های گسترده بزرگراه‌های با شتابی چشمگیر در دستور کار قرار دارد.

سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این تحرک گسترده در حوزه زیرساخت‌های حمل‌ونقل نه‌تنها به‌عنوان موتور محرکه توسعه اقتصادی استان عمل می‌کند بلکه زمینه‌ساز افزایش سطح رفاه عمومی، بهبود دسترسی به خدمات، تسهیل تجارت مرزی و تقویت پیوندهای بین‌منطقه‌ای نیز خواهد بود.

رخشا اضافه کرد: موقعیت خاص این استان در همسایگی مرزهای شرقی کشور، وجود بندر راهبردی چابهار و قرار گرفتن در مسیر کریدورهای بین المللی اهمیت توسعه ارتباطی این استان را دوچندان کرده است.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

تحلیل بازار

موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =