طرز تهیه انواع ترشی انبه بندری، پاکستانی، چابهاری
بازدید 121
0

طرز تهیه انواع ترشی انبه بندری، پاکستانی، چابهاری

ترشی انبه یکی از چاشنی‌های محبوب در بسیاری از فرهنگ‌‌ها به‌ویژه در کشورهای آسیایی مانند هند و پاکستان و همچنین در مناطق جنوبی ایران، مانند چابهار و بندرعباس است. این ترشی با استفاده از انبه‌های سبز و نارس تهیه می‌شود و به دلیل افزودن ترکیب ادویه‌های مختلف و سرکه، طعمی تند و ترش دارد. طرز تهیه آن ممکن است بسته به شهر و سلیقه شخصی متفاوت باشد، اما معمولا شامل مواد اولیه‌ای مانند سیر، زردچوبه، نمک و ادویه‌های معطر می‌شود. در این مقاله از مجموعه مقالات دیجی‌کالا مگ طرز تهیه ترشی انبه را برای شما شرح داده‌ایم که باب طبع تند پسندان است، همراه ما باشید.

طرز تهیه ترشی انبه بندری

ترشی‌های بندری معمولا طعم تندی دارند. مواد اولیه برای درست کردن این ترشی خوشمزه جنوبی در جدول زیر آمده است:

مواد لازممقدار
انبه ۴ عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید۲.۵ پیمانه
فلفل تند خشک شده۵ عدد
سس تمرهندی۵ قاشق غذاخوری
گلپر۱ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز آسیاب شده۱ قاشق چای‌خوری
سیاهدانه۱ قاشق چای‌خوری
سیر درسته۵ حبه
نمک۱ قاشق چای‌خوری
سرکه سفید وردا - 500 گرم
سرکه سفید وردا – ۵۰۰ گرم
۳۸,۵۹۰ تومان
مشاهده و خرید

آبلیمو بهروز - 510 میلی لیتر
آبلیمو بهروز – 510 میلی لیتر
۶۵,۰۰۰ تومان
مشاهده و خرید

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

مراحل طرز تهیه‌ ترشی انبه بندرعباسی

برای تهیه ترشی انبه بندری فقط کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  1. آماده‌سازی انبه: انبه‌ها را به چهار قسمت تقسیم کرده، هسته را جدا کرده و به اندازه دلخواه خرد کنید.
  2. مخلوط کردن با آبلیمو: انبه‌های خرد شده را در ظرفی با آبلیمو به خوبی مخلوط کنید.
  3. جوشاندن سرکه: سرکه را با حرارت کم بجوشانید و سپس سیر و سس تمرهندی را اضافه کنید.
  4. اضافه کردن ادویه‌ها: ادویه‌های ترشی را به مخلوط سرکه اضافه کرده و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر بماند.
  5.  اضافه کردن انبه‌ها: انبه‌های خوابانده شده در آبلیمو را به مخلوط سرکه اضافه کرده و یک دقیقه بپزید.
  6.  بسته‌بندی ترشی: ترشی آماده شده را در شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید.

طرز تهیه ترشی انبه

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه سیرترشی

طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی

طرز تهیه ترشی انبه هندی و پاکستانی شبیه به یکدیگر است. برای تهیه این ترشی به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار
انبه‌های کال۴ تا ۵ عدد
سیر۳ تا ۴ حبه
گلرنگ (جایگزین زعفران)به مقدار لازم
روغن زیتون۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سرکه۱ فنجان

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی

  1.  آماده‌سازی انبه: انبه‌های کال را بشویید، خشک کنید و هسته‌ها را با برش کمربندی خارج کنید.
  2.  تقسیم انبه‌ها: هر نیمه انبه را به دو قسمت تقسیم کرده و با گلرنگ رنگ کنید.
  3.  خیساندن انبه‌ها: انبه‌های رنگ شده را در آبکش قرار داده و یک شب با آب سرد بپوشانید.
  4. خرد کردن سیر: سیرها را پوست گرفته، بشویید و به صورت ریز خرد کنید.
  5.  تفت دادن انبه‌ها: در قابلمه‌ای مناسب، روغن زیتون بریزید و انبه‌ها را تفت دهید تا نرم شوند.
  6. اضافه کردن سیر و ادویه‌ها: سیر خرد شده، نمک و فلفل را به انبه‌ها اضافه کرده و تفت دهید.
  7.  افزودن سرکه: سرکه را به مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید.
  8.  سرد کردن و نگهداری: ترشی را بگذارید سرد شود و سپس در ظرف شیشه‌ای تمیز بریزید و ۳ روز در محیط خنک نگهداری کنید.
 روغن زیتون فرابکر ورژن - 0.5 لیتر
روغن زیتون فرابکر ورژن – ۰.۵ لیتر
۴۹۹,۰۰۰ تومان
مشاهده و خرید

طرز تهیه ترشی انبه

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ترشی لیموترش با پوست

طرز تهیه ترشی انبه چابهاری

ترشی انبه چابهاری معمولا طعم ملسی دارد. برای تهیه این ترشی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار
انبه‌۴ عدد
سرکه ۲ لیوان
سیر یک بوته
شکر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز  ۱ قاشق سوپ‌خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
گلپر ۱ قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
شکر سفید الماس دانه - 1 کیلوگرم
شکر سفید الماس دانه – ۱ کیلوگرم
۴۹,۰۰۰ تومان
مشاهده و خرید

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه انواع ترشی‌ تابستانی

طرز تهیه ترشی انبه چابهاری

  1.  آماده‌سازی انبه: انبه‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.
  2. اضافه کردن نمک و زردچوبه: به انبه‌های خرد شده نمک و زردچوبه زده و خوب ترکیب کنید.
  3. خارج کردن آب انبه‌ها: انبه‌ها را در آبکش بریزید و ۲۴ ساعت اجازه دهید تا آب آن‌ها خارج شود.
  4. تهیه شربت: شکر و سرکه را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  5. لایه‌بندی در شیشه: در شیشه ترشی یک ردیف انبه، سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز بریزید و ادامه دهید.
  6. جا افتادن ترشی: شیشه‌های ترشی را در جایی خنک قرار داده و ۳ روز صبر کنید تا جا بیفتد.

طرز تهیه ترشی انبه

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه ترشی ربی (مشهدی)

نکات خوشمزه‌تر شدن ترشی انبه

برای خوشمزه‌تر شدن ترشی انبه و ماندگاری بیشتر آن کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  •  انتخاب انبه: انبه سبز خام، سفت و با پوست شفاف را انتخاب کنید و بشویید.
  •  تفت دادن دانه‌های متی (دانه شنبلیله): دانه‌های متی را با شعله ملایم تفت دهید تا طلایی و معطر شوند.
  •  خشک کردن ظروف: شیشه و ظروف تهیه ترشی را کاملاً خشک کنید.
  •  خیس کردن انبه: انبه را ۳۰ دقیقه در آب نمک خیس کرده و سپس با نمک اضافی بشویید.
  • خرد کردن انبه: انبه‌ها را کمی بزرگ‌تر خرد کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.
  •  استفاده از پالپ: پالپ‌های باقی‌مانده انبه را به ترشی اضافه کنید.
  •  خشک کردن مواد: برای نگهداری طولانی‌مدت، مواد را ۴ تا ۵ ساعت در آفتاب یا ۱ ساعت در فر خشک کنید.
  •  نگهداری در شیشه: از شیشه‌های پلاستیکی برای نگهداری ترشی استفاده نکنید.
  •  استفاده از قاشق تمیز: برای جلوگیری از کپک زدن، هر بار از قاشق‌های خشک تمیز استفاده کنید.
آب لیمو اصالت مقدار 900 میلی لیتر
آب لیمو اصالت مقدار ۹۰۰ میلی لیتر
۶۹,۰۰۰ تومان
مشاهده و خرید

دانه فلفل سیاه درشت اعلای سالمیان - 100 گرم
دانه فلفل سیاه درشت اعلای سالمیان – ۱۰۰ گرم
۱۱ %

۲۰۰,۰۰۰
۱۷۸,۰۰۰ تومان

مشاهده و خرید

جمع‌بندی؛ ترشی انبه نه‌تنها به عنوان یک چاشنی برای غذاها، بلکه به عنوان یک میان‌وعده نیز استفاده می‌شود. این ترشی علاوه‌بر خوشمزه بودن خواص بسیاری نیز دارد. انبه سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است و استفاده از سرکه و ادویه‌ها می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و تقویت سیستم گوارش کمک کند. درصورتی‌که از شیشه‌ها و ظرف‌های خشک و تمیز استفاده کنید، می‌توانید این ترشی را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

دیجی کالا مگ

دیجی‌کالا مگ یک رسانه‌ی آنلاین با موضوع فناوری و سبک زندگی مدرن است که در تابستان سال ۱۳۹۴ توسط وب‌سایت دیجی‌کالا ایجاد شد. تیمی از کارشناسان و افراد متخصص در حوزه‌های فناوری، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر و سبک زندگی در دیجی‌کالا مگ دور هم آمده تا بهترین و کامل‌ترین مرجع اخبار و مقالات این حوزه‌ها را در اختیار کاربران قرار دهد. دیجی‌کالا مگ از دل دیجی‌کالا و پنجره‌ای رو به آینده است. دیجی‌کالا مگ از فناوری‌های پیش رو می‌گوید، از دانش فراسوی امروز و از سرگرمی‌هایی که می‌تواند سبک زندگی آینده‌ی ما را بسازد. اکنون، روح دیجی‌کالا را در کالبدی جدید قرار داده‌ایم. کالبدی که برای آگاه کردن مردم و راهنمایی آن‌ها به سوی افق‌های دوردست درست شده است. افق‌های دوردستی که زندگی مدرن، آن را می‌طلبد و همواره انسان‌های پیشگام به سوی آن رفته‌اند. فردا از این‌جا آغاز می‌شود. دیجی‌کالا مگ راهنمایی است برای آینده. آینده‌ای که در آن گجت‌های عجیب‌و‌غریب، خودروهای بدون راننده و پرینترهای سه‌بعدی به بخشی از سبک زندگی ما تبدیل شده‌اند؛ فردایی که در آن فضا دیگر آن‌قدر دور نیست و سرگرمی‌های آدم‌ها از مرزهای تخیل عبور کرده. دیجی‌کالا مگ دستورالعملی است برای روبرویی با پیچیدگی‌های آینده. فردا از این‌جا آغاز می‌شود و ما ادعا می‌کنیم، آن‌چه برای فردای‌تان می‌خواهید در دستان ماست. ما با نگاهی متفاوت و دوستانه، شما را در مسیر فردایی بهتر همراهی خواهیم کرد. حالا ما اینجاییم. آمده‌ایم فردا را آغاز کنیم. آمده‌ایم چشم‌انداز فردا را برای‌تان ترسیم کنیم. با دیجی‌کالا مگ فردای دنیای فناوری برای‌تان روشن‌تر می‌شود. فردا این‌جا آغاز می‌شود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 5 =