طرز تهیه کیک ریواس خوش‌عطر و خوش‌طعم
بازدید 24
0

طرز تهیه کیک ریواس خوش‌عطر و خوش‌طعم

اگر با رسیدن فصل بهار از خود می‌پرسید:«با ریواس چی درست کنم؟» کیک ریواس را به شما پیشنهاد می‌دهیم. با تهیه این کیک علاوه‌بر طعم خوشمزه این میوه می‌توانید از خواص ریواس بهره‌مند شوید. این کیک دستورپخت متنوعی دارد و شما می‌توانید بسته به ذائقه خود انواع کیک ریواس را در منزل تهیه کنید. پخت این کیک در منزل به کمتر از ۹۰ دقیقه زمان نیاز دارد. کیک ریواس را می‌توانید در ظرف در بسته و برای ۳ روز در یخچال نگه دارید. در این مقاله از دیجی‌کالا مگ همراه با ماشید تا با طرز تهیه کیک ریواس و انواع آن آشنا شویم.

زمان آماده‌سازی
زمان آماده‌سازی
۳۰ دقیقه

زمان پخت
زمان پخت
۴۵ دقیقه

مناسب برای
مناسب برای
۶ نفر

میزان سختی
میزان سختی
متوسط

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس

عنوانمقدار
کره۱۵۰ گرم
شکرسه‌چهارم پیمانه
تخم‌مرغ۳ عدد
وانیل۱ قاشق چای‌خوری
شیرنصف پیمانه
آرد۲ پیمانه
بیکینگ‌پودر۱.۵ قاشق چای‌خوری
ریواس خرد شده۲ پیمانه
نمک۱ پنس

مرحله اول: آماده کردن مواد

ریواس‌ها را بشویید و درون پارچه یا حوله‌ای تمیز قرار دهید تا آب ‌آن‌ها کامل گرفته شود. پس از خشک شدن ریواس آن‌ها پوست بگیرید و به‌صورت نوارهای ۱ الی ۲ سانتی‌متری برش دهید. آرد را الک و نمک و بیکینگ‌پودر را به آن اضافه کنید. کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و نرم شود. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد سمولینا خوشه فارس -1 کیلوگرم

آرد سمولینا خوشه فارس -1 کیلوگرم

73,500
تومان

آرد گندم کامل خوشه فارس - 1 کیلوگرم

آرد گندم کامل خوشه فارس – 1 کیلوگرم

66,000
تومان

خرید آرد گندم از سوپرمارکت دیجی‌کالا

مشاهده همه

مرحله دوم: آماده کردن مایه کیک

تخم‌مرغ‌ها، وانیل، کره و شکر را با هم‌زن برقی برای ۵ الی ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مایه‌ای غلیظ و پفکی داشته باشید. برای خرید تخم‌مرغ به سوپرمارکت دیجی‌کالا مراجعه کنید.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد

شیر و مخلوط آرد را آرام‌آرام به مواد اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر مواد را هم بزنید. ریواس‌های خردشده را نیز به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. استفاده از هم‌زن برقی در این مرحله ممکن است باعث از بین رفتن پف کیک شما شود.

مرحله چهارم: پخت کیک

قالب کیک را چرب کنید و مایه‌ کیک را درون آن بریزید. قالب را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از ۴۵ دقیقه کیک ریواس شما آماده است. نوش جان!

کیک ریواس

طرز تهیه کیک ریواس کراست کرامبل

سطح کیک ریواس کراست کرامبل ترد و شیرین است و داخل کیک بافت نرمی دارد. وجود ریواس درون کیک باعث نرم و مرطوب شدن لایه داخلی آن می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس کراست کرامبل

عنوانمقدار
کره۱۰۰ گرم
شکرنصف پیمانه
تخم‌مرغ۲ عدد
شیرنصف پیمانه
آرد۲ پیمانه
بیکینگ‌پودر۱ قاشق چای‌خوری
ریواس خردشده۲ پیمانه
دارچیننصف قاشق ‌چای‌خوری
مواد لازم برای کرامبل
آرد۳ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای۳ قاشق غذاخوری
کره۳ قاشق غذاخوری

۱. ریواس‌ها را بشویید و خرد کنید. آرد را الک و بیکینگ‌پودر را به آن اضافه کنید. مواد کرامبل را درون کاسه‌ای تمیز و خشک بریزید و با چنگال هم بزنید.

۲. کره، شکر، تخم‌مرغ و شیر را درون کاسه‌ای بزرگ بریزید و با همزن برقی هم بزنید. مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با دارچین به مواد اضافه کنید و با دور کُند همزن هم‌ بزنید. در نهایت ریواس‌های خردشده را به مواد اضافه کنید.

۳. قالب را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. مواد کرامبل را روی کیک بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. قالب را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از ۵۵ دقیقه و با طلایی شدن کرامبل کیک شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه کیک کرامبل توت‌فرنگی خوش عطر و طعم

طرز تهیه کیک کرامبل توت‌فرنگی خوش عطر و طعم

طرز تهیه کیک ریواس وگان

اگر قصد تهیه کیک‌های سالم‌تر یا انواع شیرینی رژیمی را دارید کیک ریواس رژیمی انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. مزه این کیک تفاوتی با سایر کیک‌های ریواس ندارد.

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس وگان

عنوانمقدار
آرد بدون گلوتن۱.۵ پیمانه
شیر نارگیل یا شیر بادام۱ پیمانه
شکر قهوه‌اینصف پیمانه
بیکینگ‌پودر۲ قاشق چای‌خوری سرخالی
روغن مایعیک‌سوم پیمانه
پوره سیبیک‌سوم پیمانه
وانیل۱ قاشق چای‌خوری
ریواس خردشده۱.۵ پیمانه

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. ریواس‌ها را بشویید و خرد کنید. آرد را الک کنید. بیکینگ‌پودر، آرد و شکر قهوه‌ای را با یکدیگر ترکیب کنید.

شکر قهوه ای دهکده سبز سلامت - 1 کیلوگرم

شکر قهوه ای دهکده سبز سلامت – 1 کیلوگرم

115,000
تومان

شکر قهوه ای نگین دانه - 1 کیلوگرم

شکر قهوه ای نگین دانه – 1 کیلوگرم

91,700
تومان

خرید شکر قهوه‌ای از سوپرمارکت دیجی‌کالا

مشاهده همه

۲. پوره سیب، روغن مایع، شیر نارگیل و وانیل را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید.

۳. همه مواد را با یکدیگر مخلوط و ریواس را به آن اضافه کنید.

۴. قالب را چرب کنید و مواد را درون آن بریزید. سپس قالب را در فر قرار دهید. پس از ۴۰ دقیقه کیک ریواس وگان شما آماده است.

کیک ریواس وگان

طرز تهیه کیک ریواس برگردان

کیک ریواس برگردان ظاهر متفاوتی نسبت به مدل‌های قبلی دارد. سطح این کیک رنگارنگ است و برای همه جذابیت دارد. اگر قصد تهیه کیکی زیبا و خوش‌طعم را دارید می‌توانید کیک ریواس برگردان را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس برگردان

عنوانمقدار
آرد سفید۱.۵ پیمانه
شکرنصف پیمانه
تخم‌مرغ۲ عدد
شیرنصف پیمانه
کره۱۰۰ گرم
بیکینگ‌پودر۱ قاشق چای‌خوری
وانیل۱ قاشق چای‌خوری
نمک۱ پنس
مواد لازم برای سطح کیک
ریواس خردشده۲ پیمانه
شکر قهوه‌اینصف پیمانه
کره۲ قاشق غذاخوری

۱. ریواس‌ها را خرد کنید و با شکر قهوه‌ای و کره در قابلمه‌ای کوچک تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس کف قالب کیک را چرب کنید و ریواس‌ها را درون آن بچینید. در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۲. در ظرفی‌ بزرگ، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را الک کنید. در کاسه‌ای دیگر تخم‌مرغ‌ها را همراه با کره و شک با همزن بزنید. پس از پف کردن مواد شیر، آرد و بیکینگ‌پودر و وانیل را به تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

۳. مایه کیک را روی ریواس‌های درون قالب بریزید. سطح کیک را صاف کنید. قالب را درون فر قرار دهید. پس از ۴۵ دقیقه کیک شما آماده است.

۴. پس از ۱۰ دقیقه کیک خنک می‌شود. حالا می‌توانید کیک را درون بشقابی برگردانید و آن را سرو کنید. نوش جان!

میوه کاکتوس Fresh - وزن 350 گرم

میوه کاکتوس Fresh – وزن 350 گرم

95,000
تومان

بلوبری Fresh وزن 125 گرم

بلوبری Fresh وزن 125 گرم

خرید میوه از سوپرمارکت دیجی‌کالا

مشاهده همه

کیک برگردان ریواس

رازهای خوشمزه‌تر شدن کیک ریواس

  • از ریواس‌های ترد و تازه استفاده کنید. ساقه‌های ریواس نباید لک داشته باشند.
  • قبل از اضافه کردن ریواس‌ها به کیک، کمی شکر به آن‌ها اضافه کنید. با این کار طعم ریواس ملس و آب اضافه آن‌ها گرفته می‌شود.
  • برای نرم‌ و مرطوب‌تر شدن کیک ریواس از مقداری ماست استفاده کنید.
  • اضافه کردن مقداری دارچین یا زنجبیل باعث از بین رفتن بوی تخم‌مرغ و خوش‌عطر و خوش‌طعم‌تر شدن کیک ریواس می‌شود.
  • برای آن‌که بافت کیک ریواس بهتر و طعم آن‌ خوشمزه‌تر شود می‌توانید از مغز بادام، پسته یا گردو استفاده کنید.

منابع

americastestkitchen.com, allrecipes.com

سوالات متداول
۱. آیا می‌توان کیک ریواس را فریز کرد؟
بله. شما می‌توانید پس از خنک شدن کیک ریواس آن را در ظرف در بسته قرار دهید و برای یک‌ماه فریز کنید.

۲. طعم کیک ریواس چگونه است؟
کیک ریواس طعم ملسی دارد. اما می‌توانید برای شیرین‌تر شدن کیک ریواس‌ها را برای نیم‌‌ساعت الی یک‌ساعت در شکر قرار دهید.

۳. آیا می‌توان به جای شیر از ماست برای تهیه کیک ریواس استفاده کرد؟
بله. شما می‌توانید از ماست شیرین برای تهیه کیک ریواس استفاده کنید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

دیجی کالا مگ

دیجی‌کالا مگ یک رسانه‌ی آنلاین با موضوع فناوری و سبک زندگی مدرن است که در تابستان سال ۱۳۹۴ توسط وب‌سایت دیجی‌کالا ایجاد شد. تیمی از کارشناسان و افراد متخصص در حوزه‌های فناوری، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر و سبک زندگی در دیجی‌کالا مگ دور هم آمده تا بهترین و کامل‌ترین مرجع اخبار و مقالات این حوزه‌ها را در اختیار کاربران قرار دهد. دیجی‌کالا مگ از دل دیجی‌کالا و پنجره‌ای رو به آینده است. دیجی‌کالا مگ از فناوری‌های پیش رو می‌گوید، از دانش فراسوی امروز و از سرگرمی‌هایی که می‌تواند سبک زندگی آینده‌ی ما را بسازد. اکنون، روح دیجی‌کالا را در کالبدی جدید قرار داده‌ایم. کالبدی که برای آگاه کردن مردم و راهنمایی آن‌ها به سوی افق‌های دوردست درست شده است. افق‌های دوردستی که زندگی مدرن، آن را می‌طلبد و همواره انسان‌های پیشگام به سوی آن رفته‌اند. فردا از این‌جا آغاز می‌شود. دیجی‌کالا مگ راهنمایی است برای آینده. آینده‌ای که در آن گجت‌های عجیب‌و‌غریب، خودروهای بدون راننده و پرینترهای سه‌بعدی به بخشی از سبک زندگی ما تبدیل شده‌اند؛ فردایی که در آن فضا دیگر آن‌قدر دور نیست و سرگرمی‌های آدم‌ها از مرزهای تخیل عبور کرده. دیجی‌کالا مگ دستورالعملی است برای روبرویی با پیچیدگی‌های آینده. فردا از این‌جا آغاز می‌شود و ما ادعا می‌کنیم، آن‌چه برای فردای‌تان می‌خواهید در دستان ماست. ما با نگاهی متفاوت و دوستانه، شما را در مسیر فردایی بهتر همراهی خواهیم کرد. حالا ما اینجاییم. آمده‌ایم فردا را آغاز کنیم. آمده‌ایم چشم‌انداز فردا را برای‌تان ترسیم کنیم. با دیجی‌کالا مگ فردای دنیای فناوری برای‌تان روشن‌تر می‌شود. فردا این‌جا آغاز می‌شود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + یازده =