آجیلهای مختلف فواید تغذیهای متفاوتی دارند، بنابراین سالم ترین آجیل برای شما به نیازها و ترجیحات سلامتی خاص شما بستگی دارد. برای اطمینان از کیفیت و تازگی انواع آجیل، م آن را از فروشگاه اینترنتی آجیل و خشکبار لوبلی به صورت آنلاین و حضوری تهیه نمایید. آجیل سرشار از پروتئینهای گیاهی، چربیهای مفید برای قلب، مواد معدنی، ویتامینها و فیبر است که آنها را به یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی تبدیل میکند. برخی از آجیلها حاوی امگا 3 ، آنتیاکسیدانها و انواع ویتامینها و مواد معدنی هستند که می وانند به تقویت سلامت کلی کمک کنند. اما بسته به اهداف سلامتی شما، برخی از آجیلها مزایای خاصتری نسبت به سایرین دارند که در این مقاله با ویژگیهای خاص هر آجیل و تاثیر آن بر سلامتی آشنا خواهیم شد.
آشنایی با انواع آجیل و خواص آنها
تعدادی از محبوبترین انواع آجیل، و اینکه چه ویژگی خاصی در آنهاست در اینجا آورده شده است.
بادام درختی
بادام درختی یک آجیل کلاسیک و خوشمزه است. بادام به دلیل داشتن چربی تک غیراشباع و همچنین فیبر و ویتامین E برای قلب و کلسترول شما عالی است. همچنین خرید آجیل بادام درختی با بالاترین محتوای کلسیم، برای قوی نگه داشتن استخوانها در طول زندگی بسیار مهم است. اگر با مشکلات پوستی مانند رنگدانه های ناهموار سر و کار دارید، یک مشت بادام را به روتین میانوعده خود اضافه کنید. بادام سرشار از ویتامین E است ، یک آنتی اکسیدان که به محافظت از سلولهای پوست در برابر هرگونه آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد کمک می کند.
بادام نه تنها به عنوان یک میان وعده عالی است، بلکه می تواند یک افزودنی خوشمزه برای وعده های غذایی شما نیز باشد. بادام مرغوب دارای بافت قهوهای و بدون لکه است . اگر متوجه تغییر رنگ بادام شدید یا اینکه بادامها بیش از حد تیره بهنظر میرسند، ممکن است نشانهای از مشکلات کیفیت باشد.
پسته
پسته یک منبع کامل پروتئین گیاهی است. آنها حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری و فیبر هستند و 6 گرم پروتئین گیاهی را در هر وعده فراهم میکنند. این باعث میشود آنها یک میانوعده رضایت بخش برای کسانی که در حال حرکت هستند یا نیاز به تقویت سریع انرژی دارند، باشند. پسته همه کاره است و میتوان آن را به طرق مختلف نوش جان کرد.
این آجیل خوشطعم به مدیریت کلسترول و به سلامت قلب کمک کرده، از سخت شدن شریانها جلوگیری میکند. برای تهیه انواع پستههای مرغوب و تازه به فروشگاه اینترنتی آجیل و خشکبار لوبلی مراجعه کنید.
گردو
به گردو “ابر غذا” نیز گفته میشود. گردو طیف گستردهای از عوامل سلامتی را ارائه میدهد و دارای مشخصات تغذیهای چشمگیری است. چیزی که گردو را از سایر آجیلها متمایز میکند، محتوای بالای اسیدهای چرب امگا 3 ALA است که برای سلامت مغز فوق العاده است.علاوه بر این، گردو عملکرد مغز را بهبود میبخشد و عوامل خطر زوال عقل، بیماری قلبی و دیابت نوع 2 را کاهش میدهد. گردو همچنین منبع عالی روی است، یک ماده معدنی ضروری برای عملکرد سیستم ایمنی، التیام زخم، سنتز DNA و رشد و نمو.گردو زمانی که برای مدت طولانی در معرض دماهای گرم قرار میگیرد، فاسد میشود. گرما باعث تغییر ساختار چربی موجود در گردو شده که باعث ایجاد بو و طعم میشود. گردوی تازه بوی آجیلی ملایم و طعم شیرینی دارد .
فندق
فندق نه تنها یک خوراکی خوشمزه است، بلکه فواید سلامتی زیادی نیز دارد. سرشار از چربیهای تک غیراشباع، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مفید برای قلب هستند و افزودنی فوقالعاده به رژیم غذایی شما هستند. آنها را میتوان بهصورت خام، بو داده، کامل، برش یا آسیاب شده میل کرد. جالب اینجاست که مردم تمایل دارند فندقهای تکه شده و کامل را به فندقهای آسیاب شده ترجیح دهند.فندق دومین آجیل غنی از چربیهای تک غیراشباع هست و به مدیریت چربی خون کمک میکند. همه اینها چیزی است که آن را به یک آجیل عالی برای سلامت قلب تبدیل میکند. پوسته فندق تازه، سفت و چاق است. وجود چین و چروک و رنگهای محو شده در فندق بی کیفیت دیده میشود. عطر فندق تازه قوی و مطبوع است. اگر کهنه باشد، عطر آن از بین میرود.
چلغوز
چلغوز کاملا شگفت انگیز است! آنها این ترکیب شگفت انگیز از بافت ترد و در عین حال کرهای و مزه شیرین و خوشمزه را دارند. این دانههای خوراکی ریز از مخروط ماده روی درخت کاج بهدست میآیند. اما این همه ماجرا نیست. چلغوز مملو از مواد مغذی، مواد معدنی ضروری، ویتامینها و اسیدهای چرب تک غیراشباع «مناسب قلب» است. این مواد مغذی فوق العاده برای سلامتی ما مفید هستند. هنگام خرید چلغوز نیز توجه داشته باشید بوی کهنگی ندهد.
بادام هندی
بادام هندی آجیلی است که به طرق مختلف میتوان از آن لذت برد. چه آنها را به صورت خام، برشته یا به عنوان کره آجیل استفاده کنید. بافت ترد و طعم خامهای، آن را به یک افزودنی عالی برای غذاهای شور و شیرین تبدیل کرده است. این آجیل سرشار از مواد مغذی است که برای سلامت استخوانها مهم هستند، مانند پروتئین، ویتامین K، منیزیم و منگنز.
بادام هندی از نظر محبوبیت، قطعاً در بالاترین حد خود قرار دارد. منیزیم به بهبود حافظه و جلوگیری از کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن کمک میکند. بادام هندی تازه باید سفت و دارای بافتی ترد باشد. اگر نرم، لاستیکی یا بافت لزج باشند، احتمالاً خراب شده اند. بادام هندی تازه رایحه ملایم و آجیلی دارد. اگر به هر طریقی بوی ترش میدهد بهتر است از خوردن آنها خودداری کنید.
آجیل ماکادمیا
آجیل ماکادمیا به دلیل بافت صاف و محتوای غنی از مواد مغذی شناخته شده است. آنها سرشار از چربیهای سالم هستند و کربوهیدرات کمتری نسبت به سایر آجیلها دارند. گنجاندن ماکادمیا در رژیم غذایی، کلسترول LDL، تری گلیسیرید و قند خون را کاهش میدهد. اگر ماکادمیا در هنگام تکان دادن، صدا میدهند یعنی مغز آن چروکیده شده و کیفیت خوبی ندارد.
بادام برزیلی
بادام برزیلی با بالاترین غلظت سلنیوم است، یک آنتی اکسیدان محافظ که مسئول بهبود سیستم ایمنی بدن است و در عین حال به بهبود سریعتر زخمها کمک میکند همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند E و مواد معدنی مانند منیزیم است که برای تنظیم قند خون، فشار خون، عملکرد اعصاب و تولید انرژی ضروری هستند. توصیه می شود برای جلوگیری از مسمومیت با سلنیوم ، مصرف خود را به چند آجیل در روز محدود کنید. حداکثر سه عدد آجیل برزیلی در روز تمام چیزی است که برای دریافت مقدار توصیه شده سلنیوم نیاز دارید .
جمعبندی
آجیل مخلوط غذای مقوی و خوشمزهای است که افراد در هر سنی میتوانند از آن لذت ببرند. اما همواره سعی کنید آجیل را در فصل برداشت خریداری کنید و به ظاهر و بوی آجیل توجه کنید تا آجیل با کیفیت خریداری کنید. همچنین همیشه از برندها و فروشگاههای معتبر مانند فروشگاه آجیل و خشکبار لوبلی، آجیلهای تازه را تهیه کنید.
نظرات کاربران