نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق
بازدید 18
0

نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، فلفل سبز به عنوان یکی از سبزیجات پرمصرف و پرخاصیت، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های غذایی مردم دارد. این گیاه سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که مصرف آن به بهبود عملکرد بدن و پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها کمک می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهد مصرف فلفل سبز با کاهش سطح کلسترول بد و تری‌گلیسیرید خون، از گرفتگی رگ‌ها جلوگیری می‌کند و این ویژگی باعث می‌شود احتمال ابتلاء به فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی به طور قابل توجهی کاهش یابد.

وجود ویتامین C و A در فلفل سبز نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد. این دو ویتامین بدن را در برابر عفونت‌ها مقاوم می‌سازند و همچنین به حفظ سلامت پوست، چشم و مخاط‌ها کمک می‌کنند.

نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق

فلفل سبز؛ بهبود گوارش و ضدعفونی معده

فلفل سبز خاصیت ضدباکتریایی داشته و مقاومت دستگاه گوارش در برابر عفونت‌ها را بالا می‌برد. این گیاه با تحریک ترشح بزاق و اسید معده موجب افزایش اشتها و بهبود فرآیند هضم می‌شود.

خبرها حاکی از آن است که فلفل سبز به عنوان یک مسکن طبیعی در کاهش دردهای شدید از جمله میگرن مؤثر است و علاوه بر این، ترکیبات ضدالتهابی آن برای تسکین بواسیرهای ملتهب نیز مفید گزارش شده است و فلفل سبز با افزایش جریان خون در پوست سر، ریزش مو را کاهش می‌دهد. همچنین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کنند.

با وجود فواید بی‌شمار، متخصصان توصیه می‌کنند افراد مبتلا به آلرژی‌های پوستی یا مشکلات گوارشی از مصرف بیش از حد فلفل سبز پرهیز کنند؛ چرا که زیاده‌روی در خوردن آن می‌تواند علائم حساسیت را تشدید کند.

فلفل گیاهی است بوته‌ای و یک ساله که زادگاه اصلی آن سواحل آمریکاست و ساقه‌های بوته فلفل تا ارتفاع ۷۰ سانتی متر می‌رسد و برگ‌های آن به رنگ سبز تیره و کشیده و نوک تیز هستند و گل‌ها به رنگ سفید و به صورت تکی و جدا از یکدیگر در انتهای ساقه نمایان می‌شوند. میوه این گیاه که همان فلفل باشد در دو نوع خوراکی و زینتی دیده می‌شود.

فلفل در رنگ‌های سرخ، سبز، زرد و بنفش و به اشکال نازک کشیده، ضخیم و گوشتی کشیده، ضخیم و گوشتی کوتاه، کروی و گیلاسی شکل، بیضوی، کروی و گوجه‌ای شکل دیده می‌شود.

نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق

فلفل سبزبه عنوان جزء اصلی رژیم غذایی آمریکایی و هندی شناخته می‌شود و فلفل سبز حاوی کپسایسین، ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین B ، ویتامین E ویتامین K، آهن ، منیزیم و پتاسیم و مس است و علت اصلی مزه تند فلفل به دلیل وجود نوعی آنتی اکسیدان به نام کپسایسین است.

مصرف فلفل سبز بدن را در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و باعث کاهش خطر ابتلاء به سرطان می‌شود و کپسایسین موجود در فلفل سبز تند باعث کاهش سطح کلسترول بدن می‌شود و مقدار بالای ویتامین‌های موجود در آن روند پیری را کاهش می‌دهد.

فلفل سبز در دو نوع شیرین و تند وجود دارد؛ نوع تند آن به واسطه وجود کپسایسین می‌تواند خواص بیشتری داشته باشد ولی خواص فلفل سبز که در ادامه می‌آید به صورت مشترک جزو خواص انواع فلفل شیرین و فلفل تند محسوب می‌شود.

بهبود خلق و خو، مصرف فلفل سبز باعث ترشح هورمون آندورفین در مغز شده و منجر به شادی فرد می‌شود و حمایت و تحریک سیستم قلبی عروقی، پیشگیری از تصلب شرائین و فشار خون، پایین آوردن کلسترول و تری گلیسرید. تحقیقات نشان داده است افرادی که هر روز هنگام غذا فلفل سبز مصرف می‌کنند خیلی کمتر نسبت به دیگران به بیماری‌های قلبی عروقی دچار می‌شوند.

نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق

مسکن موضعی و بهبود دهنده میگرن و سردرد

خاصیت ضد باکتری فلفل سبز باعث افزایش مقاومت بدن در مقابل عفونت‌های معده و روده است و می‌تواند اسهال عفونی را درمان کند و التهاب و درد بواسیر را کاهش دهد و فلفل سبز به عنوان داروی ضد ریزش مو به کار می‌رود و از فولیکول مو در برای اثرات مضر دی هیدروتستسترون محافظت می‌کند. فلفل حاوی سیلیکونی طبیعی است که جریان خون را به سمت پوست سر و فولیکول‌های مو افزایش می‌دهد و باعث افزایش و تقویت رشد مو می‌شود.

فلفل سبز غنی از آنتی اکسیدان هایی است که به حفظ ایمنی بدن در برابر سرطان کمک می‌کند و فلفل سبز سطح قند خون را تنظیم می‌کند بنابراین برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

مقادیر بالای فیبر خوراکی موجود در آن به پاکسازی روده‌ها کمک کرده و از یبوست پیشگیری می‌کند و خواص ضد التهابی فلفل سبز به تسکین درد و تورم بیماری‌های استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید کمک می‌کند.

مقادیر بالای ویتامین A و C باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و با افزایش غشای مخاطی سالم در مسیر بینی و ریه‌ها از بدن در برابر عوامل بیماری زا به خصوص بیماری‌های سیستم تنفسی و ریه‌ها محافظت می‌کند و وجود ویتامین E بالا در فلفل سبز باعث عملکرد بهتر تولید چربی طبیعی پوست شده و به بهبود شرایط پوست کمک می‌کند و محتوای بالای کلسیم و ویتامین K در فلفل سبز به کاهش خطر ابتلاء به پوکی استخوان کمک کرده و به حفظ سلامت دندان‌ها و مخاط بدن کمک می‌کند.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

مهر نیوز

خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. ۱) اداره کل اخبار داخلی: این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. ۲) اداره کل اخبار خارجی: اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. ۳) اداره کل اخبار استان‌ها: خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. ۴) اداره کل رسانه‌های نو: به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد.فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است.انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است.ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند.میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. با مهر به دنیا نگاه کنیم صاحب امتیاز: سازمان تبلیغات اسلامی مدیر عامل و مدیر مسئول: محمد مهدی رحمتی معاون خبر: محمدحسین معلم طاهری

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =