طرز تهیه رولت مرغ مجلسی + فوت و فن‌ها
بازدید 36
0

طرز تهیه رولت مرغ مجلسی + فوت و فن‌ها

اگر به‌دنبال ایده‌های جدید غذا برای شام تولد، مهمانی یا دورهمی‌های خود هستید، رولت مرغ می‌تواند یکی از گزینه‌های عالی برای شما باشد. این غذای بین‌المللی نه‌تنها ظاهر شیک و جذابی دارد و به قشنگ شدن میز شام شما می‌افزاید بلکه با طعم بی‌نظیرش می‌تواند نظر همه‌ی مهمانان را به خود جلب کند. طرز تهیه رولت مرغ نیز بر خلاف تصور بسیار راحت است. تا پایان این مطلب از دیجی کالا مگ با ما باشید تا دستور پخت و فوت وفن‌های این غذای خوشمزه را به شما بیاموزیم.

طرز تهیه رولت مرغ

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ عبارتند از:

مواد لازم برای طرز تهیه رولت مرغ
سینه مرغ بدون استخوان و پوست۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه‌میزان دلخواه
پودر سیر¼ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا¼ قاشق چایخوری
آرد (اختیاری، برای ایجاد رویه برشته)¼ فنجان
بیکن، خرد شده۴ نوار
بروکلی خرد شده و بخارپز شده۱ فنجان
پنیر چدار رنده شدهیک و ¼ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتونبه مقدار لازم

دستور پخت رولت مرغ به‌صورت مرحله‌به‌مرحله:

۱. قبل از هر کاری، ابتدا باید فر را با دمای ۱۹۰ درجه‌ی سانی‌گراد، گرم کنید.

۲. بیکن‌ها را در تابه تفت دهید تا ترد شود و سپس خرد کنید و کنار بگذارید.

بیکن گوساله اصل 97 درصد 202 - 250 گرم
بیکن گوساله اصل ۹۷ درصد ۲۰۲ – ۲۵۰ گرم
۱۰ %

۲۵۷,۴۰۰
۲۳۱,۶۶۰ تومان

مشاهده و خرید

۳. کلم بروکلی را نیز به‌مدت ۵ تا ۷ دقیقه بخارپز یا آب‌پز کرده و سپس به‌صورت ریز خرد کنید.

۴. سینه‌های مرغ را به صورت طولی از وسط نصف کنید. سپس روی مرغ‌ها را با سلفون بپوشانید و با گوشت‌کوب به آرامی روی آن بکوبید تا ضخامتی یکنواخت و نازک پیدا کنند. حواستان باشد که در این مرحله مرغ‌ها را آنقدر محکم نکوبید تا پاره شوند.

سینه مرغ بی استخوان مهیا پروتئین - 1.8 کیلوگرم
سینه مرغ بی استخوان مهیا پروتئین – ۱.۸ کیلوگرم
۴۲۱,۲۰۰ تومان
مشاهده و خرید

پهن کردن سینه‌های مرغ برای درست کردن رولت مرغ

۵. مقداری پنیر چدار، بروکلی و بیکن را به‌صورت یکنواخت روی هر تکه از سینه‌ی مرغ، پخش کنید.

پنیر چدار آلیما - 400 گرم
پنیر چدار آلیما – ۴۰۰ گرم
۱۰ %

۹۴,۹۰۰
۸۵,۴۱۰ تومان

مشاهده و خرید

۶. از قسمت باریک‌تر مرغ شروع کرده و به آرامی آن را رول کنید. سپس با کمک نخ آشپزی، رول‌های مرغ را محکم ببندید.

رول کردن مرغ

۷. سپس مرغ‌ها را با نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا مزه دار کنید. در صورت تمایل، می‌توانید مرغ‌ها را در آرد بغلتانید تا هنگام سرخ شدن یک لایه‌ی طلایی و برشته پیدا کنند.

۸. در یک تابه بزرگ، مقداری روغن زیتون بریزید و اجازه دهید تا گرم شود.

سرخ کردن رولت های مرغ

۹. سپس رول‌های مرغ را داخل روغن بیندازید و از همه طرف سرخ کنید تا جایی‌که طلایی شوند. در این مرحله تنها قسمت بیرونی رولت مرغ می‌پزد اما مواد داخلی آن همچنان خام هستند،

۱۰. بنابراین باید رول‌های مرغ را به یک ظرف پیرکس منتقل کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

۱۱. در آخر مرغ‌های رول شده را برش داده و سرو کنید.

برش دادن رولت های مرغ

نکات مهم در طرز تهیه رولت مرغ مجلسی

از جمله مهم‌ترین فوت و فن‌هایی که برای درست کردن این غذای خوشمزه باید رعایت کنید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مهم‌ترین نکته در طرز تهیه رولت مرغ مغزدار این است که به‌خوبی مرغ را نازک کنید. زیرا هنگام پختن مرغ، حجم آن افزایش می‌یابد. بنابراین برای خراب نشدن رولت خود این مرحله را باید با صبر و حوصله انجام دهید که هم مرغ‌ها به‌خوبی نازک شوند و هم اینکه پاره نشوند.
  • برای محافظت از مرغ هنگام کوبیدن با گوشت‌کوب بهتر است که روی سطح مرغ‌ها را با سلفون بپوشانید.
  • در حین کوبیدن مرغ ممکن است که فیله سینه مرغ از قسمت اصلی جدا شود. در این‌صورت نگران نباشید، می‌توانید فیله را جدا کرده و به کار خود ادامه دهید. از این فیله نیز می‌توانید برای یک وعده‌های غذایی بعدی خود، استفاده نمایید.
  • همیشه طرف صاف مرغ را به پایین و طرف دارای بافت را به بالا قرار دهید. به این ترتیب، قسمت بیرونی پس از رول کردن، بافت صاف‌تری خواهد داشت.
  • برای اینکه رولت مرغ شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید همراه با مواد میانی از سبزیجات تازه و معطر نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید از مواد دیگری مانند قارچ و فلفل دلمه‌ای رنگی نیز در مواد میانی استفاده کنید. فقط کافی است که آن‌ها را به‌صورت ریز خرد کرده و یک‌بار سرخ کنید، سپس به مواد میانی رولت اضافه کنید.
  • بنابر ذائقه‌ی خود می‌توانید حتی از ژامبون هم در مواد میانی استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید رولت مرغ چرخ کرده درست کنید، می‌توانید مقداری مرغ را به‌طور مجزا چرخ کنید و همراه با مواد میانی مخلوط نمایید. سپس داخل رولت‌های مرغ قرار دهید.
  • در صورت تمایل می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن رولت‌های مرغ خود از سس گوجه نیز استفاده کنید. در این‌صورت دیگر نیازی به فر ندارید. فقط کافی است که یک قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید. سپس با آب، نمک و فلفل کافی مخلوط کنید و اجازه دهید تا سس شما جوش بیاید. در نهایت رولت‌های سرخ شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید به‌مدت یک‌ساعت روی حرارت ملایم بپزند.

رب گوجه فرنگی خانگی - 2500 گرم

رب گوجه فرنگی خانگی – ۲۵۰۰ گرم

۲۰۰,۰۰۰
۱۴۹,۰۰۰
تومان

رب گوجه فرنگی اصالت مقدار 800 گرم

رب گوجه فرنگی اصالت مقدار ۸۰۰ گرم

۷۴,۸۰۰
تومان

خرید رب گوجه فرنگی از سوپرمارکت دیجی‌کالا

مشاهده همه

طرز تهیه رولت مرغ خوشمزه

طرز تهیه رولت گوشت

درصورت تمایل می‌توانید گوشت قرمز را جایگزین مرغ کنید. طرز تهیه رولت گوشت نیز همانند رولت مرغ است. شما باید ابتدا گوشت را بکوبید تا جایی‌که نازک و یک‌دست شود. سپس داخل آن را با مواد دلخواه پر و گوشت‌ها را رول کنید. در نهایت رولت‌های گوشت را در روغن سرخ کنید.

در نهایت

در این محتوا سعی کردیم تا طرز تهیه رولت مرغ مجلسی برای مهمانی را به شما بیاموزیم. خوبی این غذا این است که می‌توانید به راحتی آن را با مواد غذایی مختلف پر کنید و طعم‌های دلخواهتان را حل نمایید. امیدواریم که از این آموزش لذت برده باشید و با درست کردن این غذا، لحظات خوشمزه‌ای را سپری کنید.

در محتواهای زیر می‌توانید چند مدل غذای دیگر که مناسب برای شام تولد و مهمانی هستند را نیز باد بگیرید:

  • طرز تهیه کیک مرغ مجلسی به صورت مرحله به مرحله
  • چطور بورک گوشت درست کنیم؟
  • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ همراه سس پرتقالی

منبع: thecozycook.com

سوالات متداول
آیا می‌توان از مرغ یخ‌زده برای تهیه رولت مرغ استفاده کرد؟
بله. اما قبل از تهیه رولت، مرغ‌ها را چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا یخشان کاملا ذوب شود. استفاده از گوشت مرغ یخ‌دار باعث به‌هم‌ریختن فرم رولت می‌شود.

از چه موادی برای لایه میانی رولت مرغ استفاده کنیم؟
اسفناج، قارچ، فلفل دلمه‌ای و ژامبون از جمله مواد غذایی هستند که می‌توانید از آن‌ها در رولت مرغ استفاده کنید.

برای جلوگیری از وا رفتن رولت مرغ هنگام پختن چه کار کنیم؟
برای جلوگیری از وا رفتن رولت هنگام پختن، پس از رول کردن گوشت خلال دندان درون آن قرار دهید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

دیجی کالا مگ

دیجی‌کالا مگ یک رسانه‌ی آنلاین با موضوع فناوری و سبک زندگی مدرن است که در تابستان سال ۱۳۹۴ توسط وب‌سایت دیجی‌کالا ایجاد شد. تیمی از کارشناسان و افراد متخصص در حوزه‌های فناوری، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر و سبک زندگی در دیجی‌کالا مگ دور هم آمده تا بهترین و کامل‌ترین مرجع اخبار و مقالات این حوزه‌ها را در اختیار کاربران قرار دهد. دیجی‌کالا مگ از دل دیجی‌کالا و پنجره‌ای رو به آینده است. دیجی‌کالا مگ از فناوری‌های پیش رو می‌گوید، از دانش فراسوی امروز و از سرگرمی‌هایی که می‌تواند سبک زندگی آینده‌ی ما را بسازد. اکنون، روح دیجی‌کالا را در کالبدی جدید قرار داده‌ایم. کالبدی که برای آگاه کردن مردم و راهنمایی آن‌ها به سوی افق‌های دوردست درست شده است. افق‌های دوردستی که زندگی مدرن، آن را می‌طلبد و همواره انسان‌های پیشگام به سوی آن رفته‌اند. فردا از این‌جا آغاز می‌شود. دیجی‌کالا مگ راهنمایی است برای آینده. آینده‌ای که در آن گجت‌های عجیب‌و‌غریب، خودروهای بدون راننده و پرینترهای سه‌بعدی به بخشی از سبک زندگی ما تبدیل شده‌اند؛ فردایی که در آن فضا دیگر آن‌قدر دور نیست و سرگرمی‌های آدم‌ها از مرزهای تخیل عبور کرده. دیجی‌کالا مگ دستورالعملی است برای روبرویی با پیچیدگی‌های آینده. فردا از این‌جا آغاز می‌شود و ما ادعا می‌کنیم، آن‌چه برای فردای‌تان می‌خواهید در دستان ماست. ما با نگاهی متفاوت و دوستانه، شما را در مسیر فردایی بهتر همراهی خواهیم کرد. حالا ما اینجاییم. آمده‌ایم فردا را آغاز کنیم. آمده‌ایم چشم‌انداز فردا را برای‌تان ترسیم کنیم. با دیجی‌کالا مگ فردای دنیای فناوری برای‌تان روشن‌تر می‌شود. فردا این‌جا آغاز می‌شود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 15 =