طرز تهیه نخودپلو به چند روش؛ از شمالی تا شیرازی
بازدید 89
0

طرز تهیه نخودپلو به چند روش؛ از شمالی تا شیرازی

نخودپلو بهترین انتخاب برای کسانی‌ست که از خوردن غذاهای تکراری خسته شده‌اند و دل‌شان می‌خواهد که یک غذای متفاوت را امتحان کنند. شهر‌های مختلف ایران این غذا را به روش خودشان درست می‌کنند و عطر و طعم متفاوتی از آن می‌سازند. بنابراین ما در ایران انواع مختلفی از نخودپلو داریم که همه آن‌ها خوشمزه و مقوی هستند. برخی می‌گویند این غذا اصالتش به ترکیه برمی‌گردد. مردم ترکیه به نخود پلو «نوهوتلو پیلاو» می‌گویند و آن را به‌عنوان یک غذای خوشمزه و راحت می‌شناسند. ما می‌خواهیم در این مطلب از دیجی‌کالا مگ طرز تهیه نخودپلو در جاهای مختلف را آموزش دهیم و بگوییم که چطور می‌توانید این غذا را به خوشمزه‌ترین شکل ممکن درست کنید. پس تا انتها همراه‌مان بمانید.

فهرست محتوا

 طرز تهیه نخود پلو
    طرز تهیه نخود پلو شیرازی
    طرز تهیه نخود پلو شمالی
    طرز تهیه نخود پلو کرمانشاهی
    طرز تهیه نخود پلو با مرغ
    طرز تهیه نخود پلو با گوشت
    طرز تهیه نخود پلو ترکیه
    طرز تهیه نخود پلو با گوشت چرخ کرده و شوید
    طرز تهیه پلو نخودفرنگی
جمع‌بندی

خواص نخود؛ ۱۳ خاصیت عجیب نخود برای پوست، مو و سلامتی را بشناسید.

 طرز تهیه نخود پلو

طرز تهیه نخودپلو

ترکیب نخود، برنج و گوشت یک غذای ساده و در عین حال مقوی می‌سازد که می‌تواند گزینه خوبی برای یک وعده اصلی محسوب شود. اگر دنبال یک دستور کلی و خوشمزه برای این غذا هستید، ابتدا مواد زیر را آماده کنید:

مواد لازممقدار
برنج۲ پیمانه
نخود۱ پیمانه
گوشت۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
روغن یا کرهبه مقدار لازم
زردچوبه، نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران دم‌کرده۱ قاشق غذاخوری

لپه گلستان مقدار 900 گرم

لپه گلستان مقدار ۹۰۰ گرم

۱۳۳,۲۰۰
تومان

نخود گلستان مقدار 900 گرم

نخود گلستان مقدار ۹۰۰ گرم

۱۲۷,۹۰۰
تومان

خرید اینترنتی انواع نخود اورگانیک و نخود خام پاک شده

مشاهده همه

طرز تهیه نخود پلو ساده: برای درست کردن این غذا مراحل زیر را قدم‌ به‌ قدم پیش بروید:

مرحله اول: نخودها را از شب قبل در آب خیس و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس در یک قابلمه مناسب با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد و نرم شود. بسته به نوع نخود، این کار ممکن است بین ۲ تا ۳ ساعت زمان ببرد.

مرحله دوم: پیاز را به‌صورت ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و با زردچوبه و فلفل تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. مقداری آب اضافه کنید و بگذارید گوشت به آرامی بپزد و نرم شود.

مرحله سوم: برنج را پس از شستن، به‌مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید. حالا در یک قابلمه دیگر مقداری آب بریزید و روی شعله زیاد گاز قرار دهید تا کاملا به جوش بیاید. سپس برنج را در آن بریزید و اجازه دهید تا چند دقیقه بماند و کمی نرم شود.

مرحله چهارم: در یک قابلمه مناسب مقداری روغن یا کره بریزید و اجازه دهید تا کمی داغ شود؛ سپس کف قابلمه را با یک لایه برنج بپوشانید، در لایه بعد مقداری نخود و گوشت بریزید و مجددا روی آن را با مقداری برنج بپوشانید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد مصرف شود. در آخر، زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید و حرارت را ملایم کنید. می‌توانید زیر قابلمه ته‌دیگ نان یا سیب‌زمینی بگذارید.

مرحله پنجم: روی قابلمه یک دم‌کنی بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پلو نخود روی حرارت ملایم دم بکشد. در آخر آن را در یک ظرف مناسب بکشید و با سالاد یا ماست سرو کنید.

بیشتر بخوانید؛ خواص عجیب آرد نخود برای سلامتی بدن، پوست و مو

طرز تهیه نخود پلو شیرازی

طرز تهیه نخودپلو شیرازی

این نخود پلو ترکیبی از نخودفرنگی و شوید است. برای درست کردنش به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار
گوشت چرخ‌کرده (یا مرغ)۲۵۰ گرم
نخودفرنگی۱ پیمانه
شوید خشکبه مقدار لازم
برنج۲ پیمانه
پیاز۱ عدد متوسط
نمک، فلفل و آویشنبه مقدار لازم
سبزی شوید خشک ضامن - 180 گرم
سبزی شوید خشک ضامن – ۱۸۰ گرم
۱۳۵,۰۰۰ تومان
مشاهده و خرید

طرز تهیه نخود پلو با شوید:

نخودپلوی شیرازی را با شوید و نخودفرنگی درست می‌کنند؛ یک غذای راحت، خوشمزه و مقوی که می‌تواند یک وعده کامل محسوب شود. برای درست کردنش بر طبق مراحل زیر پیش بروید:

روش اول:

مرحله اول: نخود فرنگی را با آب و نمک در یک ظرف مناسب روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد.

مرحله دوم: برنج را به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید؛ سپس روی آن آب بریزید؛ طوری‌که به اندازه یک بند انگشت روی برنج را آب بگیرد. البته مقدار دقیق آب به نوع برنج هم بستگی دارد.

مرحله سوم: پس از اینکه کمی جوشید، روغن، شوید خشک و نخودفرنگی را به آن اضافه کنید و وقتی آب آن تمام شد، درب قابلمه را به همراه یک دم‌کنی روی آن بگذارید تا کاملا دم بکشد.

مرحله چهارم: پیاز را رنده و به گوشت چرخ‌کرده اضافه نمایید. نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه بریزید و با دست ورز دهید. سپس ترکیب گوشت چرخ‌کرده را به شکل کوفته‌های کوچک درست کنید. کوفته‌ها را در یک تابه به همراه کمی روغن تفت دهید.

مرحله پنجم: پس از اینکه برنج دم کشید، آن را در یک دیس مناسب بکشید و کوفته‌ها را لابه‌لای برنج بگذارید.

روش دوم:

تنها تفاوت این روش در درست کردن برنج است؛ می‌توانید برنج را به‌صورت آبکش درست کنید. به این صورت که در یک قابلمه مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت زیاد به جوش بیاید. سپس برنج را در آب در حال جوش بریزید و پس از آنکه کمی برنج قد کشید و نرم‌تر شد، آن را آبکش کنید. حالا در یک قابلمه مقداری روغن بریزید، کمی نان به عنوان ته‌دیگ ته قابلمه بگذارید، یک لایه برنج بریزید و لایه بعد را با شوید خشک و نخودفرنگی پخته‌شده پر کنید. این‌کار را لایه‌به‌لایه انجام دهید و درب قابلمه را به همراه یک دم‌کنی بگذارید تا کاملا دم بکشد.

نکته: نخودپلو با شوید را می‌توانید با مرغ هم درست کنید. 

با طرز تهیه آش کشک به ۷ روش مختلف آشنا شوید.

طرز تهیه نخود پلو شمالی

طرز تهیه نخود پلو شمالی

نخودپلوی شمالی‌ها از آن غذاهای مقوی است که می‌تواند شما را ساعت‌ها سیر نگه دارد. برای پخت این غذا باید از ترکیب نخود و کشمش استفاده کرد که یک ترکیب خوشمزه و مقوی است. برای درست کردنش به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار
برنج۲ لیوان
نخود۲/۳ لیوان
کشمش۲/۳ لیوان
گوشت چرخ‌کرده گوسفندی۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده غلیظ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱/۳ قاشق چایخوری
پودر زیره۱/۳ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
کشمش پلویی رویال - 500 گرم
کشمش پلویی رویال – ۵۰۰ گرم
۷ %

۱۳۹,۰۰۰
۱۲۹,۰۷۰ تومان

مشاهده و خرید

طرز تهیه نخود پلو با نخود آبگوشتی:

مرحله اول: نخود را از شب قبل در آب خیس و چندبار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد و نرم شود. در آخر آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: کشمش را در مقداری آب به مدت ۱ ساعت خیس و سپس آبکش کنید. پیازها را به صورت نگینی برش بزنید و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیازها سرخ شدند، کشمش را به آن اضافه نمایید. زعفران دم‌کرده، دارچین و پودر زیره را هم در همین مرحله بریزید و پس از این‌که همه مواد کمی تفت خوردند، زیر آن را خاموش کنید.

مرحله سوم: یک پیاز دیگر را رنده کنید و آب آن را با دست بگیرید. سپس این پیاز را با گوشت چرخ‌کرده، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید. پس از آن، این ترکیب را به شکل کوفته‌های کوچک و هم‌اندازه درآورید. حالا این کوفته‌ها را در مقداری روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی دربیایند.

مرحله چهارم: برنج را با مقداری نمک به آب درحال جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کمی قد بکشد و نرم شود؛ سپس آبکش کنید. کف یک قابلمه را کمی روغن، نمک، زردچوبه یا زعفران دم‌کرده بریزید و سیب‌زمینی‌های حلقه شده یا مقداری نان را کف آن بچینید. سپس برنج را به همراه نخود، پیاز داغ، کشمش و گوشت‌های قلقلی لایه‌به‌لایه در قابلمه بچینید. در آخر روی برنج مقداری زعفران دم کرده، دارچین و زیره اضافه کنید و درب آن را به همراه یک دم‌کنی بگذارید تا برنج دم بکشد.

مرحله پنجم: بعد از گذشت یک ساعت غذا آماده است. می‌توانید کشمش و گوشت قلقلی‌ها را بین برنج نگذارید و موقع سرو در یک دیس روی نخودپلو بچینید.

بیتشر بخوانید؛ بررسی خواص بی‌نظیر انواع کشمش برای سلامتی و زیبایی

طرز تهیه نخود پلو کرمانشاهی

نخود پلو کرمانشاهی را بهتر است با روغن کرمانشاهی درست کنید تا عطر و طعمی بی‌نظیر پیدا کند. برای درست کردنش به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار
برنج۲ پیمانه
نخود۱ پیمانه
گوشت گوسفندی۲۰۰ گرم تکه‌ای
پیاز۱ عدد بزرگ
روغن کرمانشاهیبه مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
دارچین۱ قاشق چایخوری
زعفران دم‌کرده۱ قاشق غذاخوری
زعفران سرگل پاکت رفان - 2 گرم
زعفران سرگل پاکت رفان – ۲ گرم
۳۵۵,۰۰۰ تومان
مشاهده و خرید

طرز پخت نخود پلو:

مرحله اول: نخودها را از شب قبل در آب خیس کنید و سپس بپزید تا کاملاً نرم شوند. پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کرمانشاهی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و با زردچوبه، نمک و فلفل تفت دهید. سپس مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد تا نرم و خوشمزه شود.

مرحله دوم: برنج را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید. سپس در قابلمه‌ای آب بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت بالا به‌جوش بیاید؛ حالا برنج را اضافه کنید و بگذارید تا در آب در حال جوش نیم‌پز شود و کمی بپزد. سپس برنج را آبکش کنید.

مرحله سوم: در یک قابلمه مناسب مقداری روغن کرمانشاهی بریزید. کف قابلمه را با یک لایه برنج آبکش‌شده بپوشانید. سپس مقداری از گوشت پخته‌شده و نخود را روی برنج پخش کنید و دارچین را روی آن بپاشید. این لایه‌ها را تکرار کنید تا همه مواد استفاده شوند. در انتها زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید.

مرحله چهارم: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید نخودپلو کرمانشاهی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد تا کاملاً جا بیفتد. در آخر این غذا را در یک دیس مناسب سرو کنید.

طرز تهیه نخود پلو با مرغ

نخودپلو را می‌توانید با مرغ هم درست کنید. اتفاقا این غذا با مرغ خیلی هم خوشمزه می‌شود و مناسب کسانی است که طعم گوشت را دوست ندارند. برای درست کردن این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار
برنج۲ پیمانه
نخود۱ پیمانه
مرغ۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
دارچین۱ قاشق چایخوری
زعفران دم‌کرده۱ قاشق غذاخوری
 مرغ کامل سمین - 1100 گرم
مرغ کامل سمین – ۱۱۰۰ گرم
مشاهده کالا

طرز تهیه:

مرحله اول: نخود را مثل مراحل قبل آماده کنید؛ پیازهای خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و با زردچوبه، نمک و فلفل تفت دهید تا مرغ کمی طلایی شود. سپس مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ به آرامی بپزد تا کاملاً نرم و پخته شود.

مرحله دوم: برنج را مثل مراحل قبل بپزید و آبکش کنید. حالا کف یک قابلمه روغن بریزید و مقداری نان یا سیب‌زمینی به عنوان ته‌دیگ قرار دهید. روی آن را با یک لایه برنج بپوشانید و مقداری از نخود پخته‌شده و مرغ را روی لایه اول بگذارید. سپس لایه‌های بعد را هم به همین ترتیب بچینید.

مرحله سوم: روی هر لایه کمی دارچین بپاشید و در انتها روی برنج، زعفران دم‌کرده بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید نخود پلو به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و طعم‌ها به خورد برنج بروند.

طرز تهیه جغور بغور رستورانی و خوشمزه به ۴ روش مختلف را یاد بگیرید.

طرز تهیه نخود پلو با گوشت

نخودپلو را می‌توانید با گوشت چرخ‌کرده و گوشت تکه‌ای درست کنید که هر دو روش را بالاتر توضیح دادیم. اگر طعم گوشت‌چرخ‌کرده را دوست دارید، از دستور پخت نخود پلو شمالی استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم در این روش حتما کشمش هم بریزید تا غذایتان یک طعم عالی پیدا کند. اگر استفاده از گوشت تکه‌ای را ترجیح می‌دهید، پیشنهاد می‌کنیم از روش پخت نخودپلو کرمانشاهی استفاده کنید. برای پخت نخودپلو به این روش، روغن کرمانشاهی می‌تواند یک طعم فوق‌العاده به غذایتان ببخشد.

طرز تهیه نخود پلو ترکیه

طرز تهیه نخودپلو ترکیه

مواد لازممقدار
برنج۳ پیمانه
نخود پخته شده۱ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
هویج۱ عدد
کرفسبه مقدار لازم
فلفل سیاه دانه درشتبه مقدار لازم
نعنا، ریحن و شویدمقداری برای تزیین
پودر پاپریکا زبانزد - 75 گرم
پودر پاپریکا زبانزد – ۷۵ گرم
۲۰ %

۵۰,۰۰۰
۴۰,۰۰۰ تومان

مشاهده و خرید

طرز تهیه نخود پلو با نخود آبگوشتی بدون گوشت:

مرحله اول: برنج را از شب قبل خیس کنید. پوست هویج را بگیرید و به شکل حلقه‌ای برش بزنید. پیاز را به چهار قسمت و کرفس را به اندازه‌های کوچک تقسیم کنید. حالا همه این مواد را به همراه مرغ و مقداری آب روی حرارت بگذارید، کمی فلفل سیاه دانه درشت و کمی نمک روی آن بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم به‌طور کامل پخته شود.

مرحله دوم: آب مرغ را صاف کنید و مرغ را کنار بگذارید. سبزیجات پخته باید از آب مرغ به‌طور کامل جدا شود. تکه‌های مرغ را ریش‌ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: در یک تابه مقداری کره بریزید تا روی حرارت ملایم ذوب شود. حالا برنج‌ها را که از شب قبل خیس کرده‌اید، در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر و طعم کره به خورد برنج‌ها برود.

مرحله چهارم: نخودهای پخته‌شده را داخل تابه بریزید و همراه برنج‌ها کمی تفت دهید. سپس آب مرغ را به این ترکیب اضافه کنید. آب مرغ باید به حدی باشد که برنج‌ها قد بکشند و نرم شوند. وقتی آب مرغ تمام شد، برنج را دم کنید و اجازه دهید تا غذا کاملا جا بیفتد.

مرحله پنجم: نخودپلو را در یک ظرف مناسب بریزید و مرغ‌های ریش‌شده را روی آن بچینید. سپس با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه روی برنج را تزیین کنید.

طرز تهیه آش شوربای خوشمزه را یاد بگیرید.

کرفس منجمد سرد و تازه مقدار 450 گرم
کرفس منجمد سرد و تازه مقدار ۴۵۰ گرم
۵ %

۶۵,۰۰۰
۶۱,۷۵۰ تومان

مشاهده و خرید

طرز تهیه نخود پلو با گوشت چرخ کرده و شوید

نخودپلو را می‌توانید با گوشت چرخ‌کرده و شوید هم درست کنید. برای پختن به این روش به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار
برنج۱ پیمانه
نخود۱ پیمانه
گوشت چرخ‌کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
شوید تازه۱ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه:

نخودها را طبق مراحلی که در بالا گفتیم، بپزید؛ پیاز را خرد و در مقداری روغن سرخ کنید. گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه نمایید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه بریزید. در آخر مقداری دارچین اضافه کنید و نخودهای پخته شده را در آن بریزید تا کمی تفت بخورد. سپس شوید‌ها را اضافه و همه مواد را کمی سرخ کنید. مانند مراحل قبل برنج آبکش شده و مواد گوشتی را به صورت لایه‌به‌لایه در یک قابلمه بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه پلو نخودفرنگی

پلو نخود فرنگی و شوید یک غذای خوشمزه است که برخی آن را با نام نخود پلوی شیرازی می‌شناسند. در ابتدای مقاله طرز تهیه آن را به‌طور کامل توضیح دادیم و گفتیم که چگونه می‌توانید این غذای خوشمزه را در مدت زمان کوتاهی درست کنید. بنابراین اگر از غذاهای تکراری خسته شدید، می‌توانید این غذای ساده را در لیست غذاهای هفتگی‌تان قرار دهید.

طرز تهیه خاگینه سنتی به ۷ روش آسان را از اینجا ببینید.

جمع‌بندی

در این مطلب طرز تهیه انواع نخودپلو را توضیح دادیم و از فوت‌وفن‌های خوشمزه‌تر شدن آن گفتیم. مواد تشکیل‌دهنده این غذای خوشمزه را می‌توانید با توجه به ذائقه‌تان تغییر دهید و در نهایت یک غذای خوشمزه و مقوی از آن بسازید. می‌توانید این غذا را بدون گوشت و مرغ بپزید و یا مقداری سیب‌زمینی هم به آن اضافه کنید. اگر در انتهای پخت، مقداری زعفران دم‌کرده و کره روی غذا بریزید، طعم غذا خیلی بهتر می‌شود. بنابراین، نخودپلو را به روش خودتان درست کنید و از تجربه عطر و طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

دیجی کالا مگ

دیجی‌کالا مگ یک رسانه‌ی آنلاین با موضوع فناوری و سبک زندگی مدرن است که در تابستان سال ۱۳۹۴ توسط وب‌سایت دیجی‌کالا ایجاد شد. تیمی از کارشناسان و افراد متخصص در حوزه‌های فناوری، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر و سبک زندگی در دیجی‌کالا مگ دور هم آمده تا بهترین و کامل‌ترین مرجع اخبار و مقالات این حوزه‌ها را در اختیار کاربران قرار دهد. دیجی‌کالا مگ از دل دیجی‌کالا و پنجره‌ای رو به آینده است. دیجی‌کالا مگ از فناوری‌های پیش رو می‌گوید، از دانش فراسوی امروز و از سرگرمی‌هایی که می‌تواند سبک زندگی آینده‌ی ما را بسازد. اکنون، روح دیجی‌کالا را در کالبدی جدید قرار داده‌ایم. کالبدی که برای آگاه کردن مردم و راهنمایی آن‌ها به سوی افق‌های دوردست درست شده است. افق‌های دوردستی که زندگی مدرن، آن را می‌طلبد و همواره انسان‌های پیشگام به سوی آن رفته‌اند. فردا از این‌جا آغاز می‌شود. دیجی‌کالا مگ راهنمایی است برای آینده. آینده‌ای که در آن گجت‌های عجیب‌و‌غریب، خودروهای بدون راننده و پرینترهای سه‌بعدی به بخشی از سبک زندگی ما تبدیل شده‌اند؛ فردایی که در آن فضا دیگر آن‌قدر دور نیست و سرگرمی‌های آدم‌ها از مرزهای تخیل عبور کرده. دیجی‌کالا مگ دستورالعملی است برای روبرویی با پیچیدگی‌های آینده. فردا از این‌جا آغاز می‌شود و ما ادعا می‌کنیم، آن‌چه برای فردای‌تان می‌خواهید در دستان ماست. ما با نگاهی متفاوت و دوستانه، شما را در مسیر فردایی بهتر همراهی خواهیم کرد. حالا ما اینجاییم. آمده‌ایم فردا را آغاز کنیم. آمده‌ایم چشم‌انداز فردا را برای‌تان ترسیم کنیم. با دیجی‌کالا مگ فردای دنیای فناوری برای‌تان روشن‌تر می‌شود. فردا این‌جا آغاز می‌شود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + شش =