راز ته دیگ سیب زمینی طلایی و جدا شدن آسان از قابلمه + آموزش مرحله به مرحله
بازدید 15
0

راز ته دیگ سیب زمینی طلایی و جدا شدن آسان از قابلمه + آموزش مرحله به مرحله

به گزارش همشهری آنلاین، ته دیگ سیب زمینی یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین مخلفات سفره ایرانی است که اگر به خوبی درست شود، می‌تواند ستاره اصلی یک وعده غذایی باشد. اما چالش اصلی، رسیدن به آن بافت طلایی و تردی است که به جای چسبیدن به ته قابلمه، یک‌پارچه و زیبا بیرون بیاید.

بسیاری از افراد از اضافه کردن روغن زیاد استفاده می‌کنند، اما راه حل واقعی این نیست. راز موفقیت در یک تکنیک هوشمندانه قبل از قرار دادن سیب زمینی‌ها در قابلمه است. در این مطلب، شما را با یک روش ویژه و کم‌چرب برای پخت یک ته دیگ سیب زمینی فوق‌العاده آشنا می‌کنیم که نتیجه آن شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

روش درست کردن ته دیگ سیب زمینی با کنجد

مواد لازم:

سیب‌ زمینی خلالی شده (به مقدار لازم)

روغن زیتون (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)

کنجد (۱ تا ۲ قاشق غذاخوری)

نمک و فلفل (به میزان دلخواه)

زردچوبه (اختیاری)

آموزش ته دیگ سیب زمینی با کنجد

با یک ترفند ساده و استفاده از دو ماده اصلی، دیگر هیچ‌وقت نگران چسبیدن یا سوختن ته دیگ خود نخواهید بود. این روش تضمین می‌کند که ته دیگی خوشمزه، خوش‌رنگ و کاملاً سالم داشته باشید.

۱. آماده‌سازی سیب‌زمینی‌ها:

سیب‌زمینی‌ها را به صورت خلالی نازک یا خلالی معمولی خرد کنید. برای گرفتن نشاسته اضافی، آن‌ها را برای چند دقیقه در آب سرد قرار دهید و سپس کاملاً آبکش کرده و با یک پارچه تمیز خشک کنید. این کار به ترد شدن ته‌دیگ کمک می‌کند.

۲. سرخ کردن اولیه (راز اصلی):

در این مرحله کلید کار نهفته است. در یک ظرف، سیب‌زمینی‌های خشک شده را با روغن زیتون، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید تا همه خلال‌ها به روغن آغشته شوند. سپس این مخلوط را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.

این کار باعث می‌شود پوست خارجی سیب‌زمینی کمی نرم شده و از رها شدن نشاسته بیش از حد جلوگیری کند. در نتیجه ته‌دیگ شما در نهایت خوش‌رنگ‌تر و غیرچسبنده می‌شود.

۳. فرش کردن کف قابلمه با کنجد:

قابلمه‌ای را که برای پخت ته‌دیگ در نظر گرفته‌اید روی حرارت کم قرار دهید. کف قابلمه را به اندازه کافی با کنجد بپوشانید. کنجد مانند یک لایه جداکننده طبیعی عمل می‌کند و علاوه بر جلوگیری از چسبندگی، عطر و طعم بی‌نظیری نیز به ته‌دیگ شما می‌بخشد.

۴. چیدن سیب‌ زمینی‌ها:

سیب‌زمینی‌های نیم‌پز شده را به آرامی و با دقت روی بستر کنجد بریزید و سطح آن را صاف کنید.

۵. پخت نهایی:

درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را بسیار کم کنید. اجازه دهید ته‌دیگ به آرامی و در مدت زمان حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. برای ایجاد بخار و پخت یکنواخت، می‌توانید یک شعله پخش‌کن زیر قابلمه قرار دهید.

۶. جدا کردن ته‌دیگ:

پس از اتمام زمان پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید چند دقیقه بماند. سپس با کمک یک کفگیر تخت، لبه‌های ته‌دیگ را به آرامی آزاد کنید. خواهید دید که ته‌دیگ به راحتی و در یک قطعه زیبا از قابلمه جدا می‌شود.

  • طرز تهیه انواع ته‌دیگ | ۸ مدل ته‌دیگ که نمی‌توان از آنها گذشت

راز ته دیگ سیب زمینی طلایی و جدا شدن آسان از قابلمه + آموزش مرحله به مرحله

نکات کلیدی برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با کنجد

حرارت کم و زمان کافی، مهم‌ترین فاکتور برای به دست آوردن یک ته‌دیگ عالی است.

خشک بودن کامل سیب‌زمینی‌ها قبل از مخلوط کردن با روغن را فراموش نکنید.

می‌توانید به جای کنجد از مخلوط کنجد و آرد سوخاری نیز برای بستر قابلمه استفاده کنید که تردی بیشتری ایجاد می‌کند.

با این روش ساده، دیگر ته‌دیگ سیب‌زمینی شما نه تنها به قابلمه نمی‌چسبد، بلکه به دلیل عطر کنجد و رنگ طلایی بی‌نظیرش، تبدیل به ته‌دیگی خاص و خاطره‌انگیز خواهد شد.

برچسب‌ها:,

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =