سس هلو خانگی ؛ شفاف، خوش طعم و مناسب برای سرو انواع دسر
بازدید 5
0

 سس هلو خانگی ؛ شفاف، خوش طعم و مناسب برای سرو انواع دسر

به گزارش همشهری آنلاین، برای تهیه این سس ما به سه ماده اولیه هلو، شکر و لیموترش نیاز داریم که باید حتما هلوهای درشت، شیرین، رسیده و نرم را انتخاب کنید.

بهتر است سس را بعد از سرد شدن مصرف کنید به ویژه اگر تصمیم دارید این سس را با دسرهای سرد میل کنید؛ سس هلو در اثر خنک شدن غلیظ تر نیز خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

پوست مرکبات را دور نریزید + روش استفاده در آشپزی

مواد لازم برای تهیه سس هلو خانگی

هلو ۷ عدد درشت

شکر سفید ۳/۴ لیوان

لیمو ترش ۱ عدد

طرز تهیه سس هلو خانگی

مرحله اول

۷ عدد هلو درشت و رسیده را پوست می گیریم، هسته مرکزی تمام هلو ها را جدا کرده و آن ها را با چاقو به تکه های کوچک تر خرد می کنیم.

 سس هلو خانگی ؛ شفاف، خوش طعم و مناسب برای سرو انواع دسر

مرحله دوم

یک قابلمه متوسط را انتخاب کرده و روی حرارت گاز قرار می دهیم، ۲ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و سپس تکه های هلو را به آب اضافه می کنیم؛ شعله گاز را با حرارت متوسط روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به نقطه جوش برسد، پس از رسیدن مواد به نقطه جوش به مدت ۲۰ دقیقه زمان می گیریم تا هلو ها به طور کامل پخته شوند و آب درون قابلمه تا حد زیادی کشیده شود (تبخیر شود).

 سس هلو خانگی ؛ شفاف، خوش طعم و مناسب برای سرو انواع دسر

مرحله سوم

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، شعله زیر قابلمه را خاموش می کنیم، اجازه می دهیم تا مواد درون قابلمه کمی از داغی بی افتد.

محتویات درون قابلمه را داخل ظرف غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم و دکمه روشن دستگاه را می زنیم تا مواد به طور کامل و یکدست پوره شود.

 سس هلو خانگی ؛ شفاف، خوش طعم و مناسب برای سرو انواع دسر

پوره هلو را از ظرف غذاساز به داخل همان قابلمه منتقل می کنیم و مجددا روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم، اکنون ۳/۴ لیوان شکر و آب یک عدد لیموترش را داخل قابلمه می ریزیم و پس از هم زدن می گذاریم تا مواد به جوش بیاید.

هر از گاهی مواد را هم بزنید تا شکر حل شده و سس به غلظت برسد. (پس از رسیدن مواد به نقطه جوش اگر سس به مدت ۱۰ دقیقه بپزد کافی است)

پس از به غلظت رسیدن مواد اکنون سس هلو ما آماده است، بگذارید از داغی بی افتد و بعد از آن برای سرو دسر، بستنی و یا کیک استفاده کنید؛ همچنین می توانید این سس را در ظرف های شیشه ایی درب دار ریخته و طی مدت ۱ ماه به مصرف برسانید.

 سس هلو خانگی ؛ شفاف، خوش طعم و مناسب برای سرو انواع دسر

نکات طلایی

برای درست کردن سس هلو از شکر سفید استفاده می شود البته می توانید از شکر قهوه ای نیز استفاده کنید ولی اضافه کردن شکر قهوه ای که به علت ملاسی که دارد رنگ سس را تیره تر و غلظت آن را بیشتر می کند.

می توانید برای ایجاد عطر لیمویی در سس هلو مقداری پوست لیمو ترش را رنده کرده و به سس اضافه کنید.

این سس را می توانید با عطر وانیلی نیز درست کنید، برای این منظور رنده پوست لیمو ترش را حذف کرده و به جای آن از یک قاشق چای خوری عصاره وانیل یا نصف قاشق چایخوری پودر وانیل استفاده کنید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + نه =