شیرینی کاک وارکا؛ نمادی از اصالت در آشپزی کشور تونس
بازدید 15
0

شیرینی کاک وارکا؛ نمادی از اصالت در آشپزی کشور تونس

به گزارش همشهری آنلاین، امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی میل به امتحان سایر غذاها نداشتند، در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند.

فرارو نوشت؛ شیرینی کاک یا وارکا از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی کشور تونس است که بیشتر برای اعیاد مذهبی و مراسم عروسی طبخ می‌شود.

شیرینی کاک وارکا نمادی از اصالت در آشپزی کشور تونس است و به دلیل داشتن بافت نرم و طعم گلاب و بادام بسیار شهرت دارد و ازجمله شیرینی‌های محبوب در سراسر شمال آفریقا محسوب می‌شود.

این شیرینی خوشمزه از دو قسمت خمیر و لایه میانی از بادام تشکیل شده است و معمولا آن را به صورت حلقه‌ای یا شبیه به گل می‌پیچند و داخل فر می‌پزند.

اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه و مشهور تونسی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی کاک وارکا همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کاک وارکا

آرد سفید قنادی: ۲ پیمانه
کره ذوب شده: یک دوم پیمانه
گلاب: ۴ قاشق غذ اخوری

مواد لازم برای لایه میانی

بادام آسیاب شده: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی کاک وارکا

شیرینی کاک وارکا؛ نمادی از اصالت در آشپزی کشور تونس

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا آرد و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا بافتی شنی و نرم پیدا کند.

سپس کم کم گلاب را اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید تا درنهایت خمیری لطیف به دست آورید که به دست نچسبد.

روی خمیر را با پارچه بپوشانید و به مدت سی دقیقه کنار بگذارید تا در محیط آشپزخانه استراحت کند.

در مرحله بعد پودر بادام و شکر را با هم مخلوط کنید و کمی گلاب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

خمیر شیرینی را بعد از استراحت روی میز کار پهن کنید و به صورت خیلی نازک پهن کنید و با کاتر گرد کوچک به صورت دایره کوچک قالب بزنید.

وسط هر دایره مقداری خیمر بادام قرار بدهید و خمیر را از اطراف رول کنید، سپس به صورت حلقه گرد کنید طوری که وسطش خالی باشد.

خمیرهای آماده را داخل سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی پهن کرده‌اید با فاصله از هم بچینید و داخل فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا شیرینی‌ها بپزد.

بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه بدهید شیرینی‌ها خنک شود، سپس روی آنها مقداری پودر قند الک کنید و داخل ظرف سرو بچینید. نوش جان.

نکات مهم

ـ یکی از نکات بسیار مهم برای تهیه شیرینی کاک وارکا این است که خمیر این شیرینی را به صورت خیلی نازک پهن کنید.

ـ این شیرینی باید با حرارت پایین و به صورت آرام بپزد تا درنهایت ظاهری سفید و براق و بافتی نرم و لطیف داشته باشد.

ـ همانطور که می‌دانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوب‌ترین نوع آن در شهرهای کاشان و میمند فارس تهیه می‌شود. امروز در همه فروشگاه‌ها و سوپر مارکت‌ها شیشه‌های گلاب را در اشکال و با نام‌های تجاری گوناگون می‌بینیم که بسیاری از آنها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند. گلاب اصل بوی گل محمدی می‌دهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمی‌کنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل همچنین طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این نکات توجه داشته باشید.

ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا زیادتر از مقداری شود که در دستور گفته شده است. بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید. بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − یک =