تصویر پیدا نشد !
بازدید 11
0

طرز تهیه اسنک کالباس با ماهیتابه و ساندویچ ساز + نکات و فوت‌وفن

به گزارش همشهری آنلاین، اگر به دنبال یک فست فود خانگی، خوشمزه و بسیار سریع هستید، اسنک کالباس با قارچ و فلفل دلمه‌ای، راه‌حلی عالی برای شماست که تنها در ۱۰ دقیقه آماده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه اسنک با کالباس را برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

دسر پرتقال با نشاسته ذرت ؛ دسر خوشمزه شب یلدا ساده و شیک + روش تهیه

مواد لازم

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای ۱۰۰ گرم

ذرت پخته شده‌ی نرم به مقدار لازم

پنیر پیتزا حدود ۱۰۰ گرم

کالباس ۲۰۰ گرم

نان تست نرم به تعداد لازم

نمک به مقدار دلخواه

پودر آویشن به مقدار دلخواه

پودر فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسنک با کالباس

مرحله اول

کالباس و قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.

در مرحله‌ اول قارچ و فلفل دلمه‌ای را بشویید و خشک کنید. سپس کالباس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

مواد را روی نان تست بگذارید.

دستگاه ساندویچ ساز را آماده کنید و یک نان تست بر روی صفحه زیرین بگذارید.

بر روی نان ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس کمی از موادتان را (مخلوطی از فلفل دلمه، کالباس، قارچ، ذرت) بریزید.

حالا باز مقداری پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید و سپس کمی ادویه (نمک، فلفل و آویشن) بپاشید.

مرحله سوم

یک لایه نان دیگر روی مواد بگذارید.

بر روی مواد یک لایه نان تست دیگر بگذارید و در ساندویچ ساز را حدود ۱۰ دقیقه ببندید.

مرحله چهارم

اسنک را تزئین و سرو کنید.

بعد از پخت اسنک می‌توانید آن را همراه با انواع سس‌های لذیذ میل کنید.

همچنین در کنار اسنک، گوجه فرنگی و خیارشور خرد کنید و آن را تزئین کنید.

طرز تهیه اسنک بدون دستگاه ساندویچ ساز

اگر دستگاه ساندویچ‌ساز در دسترس ندارید، نگران نباشید؛ می‌توانید به سادگی و با استفاده از یک ماهیتابه همین نتیجه عالی را بگیرید. برای این کار، ابتدا کف ماهیتابه را با یک لایه نان به صورت یکدست بپوشانید و مواد اسنک را روی آن بریزید، سپس لایه دوم نان را قرار دهید.

حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته و برای پرس شدن کامل اسنک‌ها، یک جسم سنگین (مانند یک آجر یا سنگ که حتماً با فویل آلومینیومی پوشانده‌اید) را روی نان‌ها قرار دهید.

پس از اینکه لایه زیرین نان کاملا برشته و طلایی شد، اسنک‌ها را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی پخته و ترد شود. با این ترفند، اسنک‌هایی فشرده، مغزپخت و کاملا مشابه ساندویچ‌ساز خواهید داشت.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه اسنک با کالباس

در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن این اسنک خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

ترکیب مواد در اسنک به طور کاملا سلیقه‌ای و دلخواه انجام می‌شود. به عنوان مثال به جای ذرت و فلفل دلمه‌ای، می‌توانید گوجه‌فرنگی نگینی را اضافه کنید. همچنین می‌توانید به جای کالباس، از سوسیسی که قبلا سرخ شده استفاده کنید یا حتی مقداری گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ کنید و به جای کالباس قرار دهید.

هنگام سرو اسنک معمولا از سس خردل و سس قرمز به عنوان همراه استفاده می‌شود. این سس‌ها می‌توانند به اسنک شما طعم و زیبایی اضافه کنند.

برای حفظ طعم اصیل و تازگی مواد، ما در این رسپی از سرخ کردن قبلی مواد اسنک پرهیز می‌کنیم. این ترفند به شما اجازه می‌دهد تا تمام عطر و خاصیت مواد خام و تازه را در اسنک نهایی خود تجربه کرده و از یک بافت سبک‌تر و سالم‌تر لذت ببرید، چرا که مواد به طور همزمان و کامل درون نان پخته می‌شوند.

اگر رژیم غذایی گیاه‌خواری دارید یا صرفا مایل به حذف مواد گوشتی هستید، می‌توانید به آسانی کالباس را با سیب‌زمینی و کدو سبز پخته یا بخارپز شده جایگزین کنید.

منبع: برترین ها

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند. همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =