طرز تهیه مربای سیب خانگی | برای مربای سیب چقدر شکر لازم است ؟ ؛ نکات کلیدی برای مربایی شفاف و خوشمزه
بازدید 13
0

طرز تهیه مربای سیب خانگی | برای مربای سیب چقدر شکر لازم است ؟ ؛ نکات کلیدی برای مربایی شفاف و خوشمزه

به گزارش همشهری آنلاین، مربای سیب از آن دسته مرباهای کلاسیک و همیشه حاضر است که زمستان را به کامتان شیرین می‌کند. این مربا با ترکیب ساده سیب و شکر، اما با کمک هنر آشپزی شما، می‌تواند به یک چاشنی استثنایی برای صبحانه، عصرانه یا حتی تزیین کیک و دسر تبدیل شود.

اگر به دنبال یک مربای خانگی بدون مواد افزودنی هستید که عطر و طعمی اصیل داشته باشد، این آموزش گام به گام به همراه تمام نکات لازم، راهنمای کامل و بی‌نقصی برای شما خواهد بود. با ما همراه شوید تا راز پخت یک مربای سیب بی‌نقص را یاد بگیرید.

مربای سیب خانگی: طرز تهیه کامل با نکات طلایی برای مربایی شفاف و خوش‌عطر

مواد لازم برای تهیه مربای سیب (برای ۴ تا ۵ شیشه متوسط)

سیب زرد یا سیب درختی ۱ کیلوگرم

شکر ۱ کیلوگرم

آب ۲ پیمانه (معادل حدود ۵۰۰ میلی‌لیتر)

آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری

هل ۲ حبه

زمان آماده‌سازی: حدود ۱۵ دقیقه
زمان پخت و انتظار: حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

طرز تهیه گام به گام مربای سیب

مرحله اول: آماده‌سازی سیب‌ها

سیب‌ها را به‌خوبی بشویید. سپس با کمک یک چاقو یا پوست‌گیر، پوست آنها را بگیرید. برای جلوگیری از سیاه شدن سیب‌ها پس از پوست‌گیری، حتما آنها را در ظرف آبی که با کمی آبلیمو مخلوط شده است قرار دهید.

مرحله دوم: خرد کردن سیب

هسته‌های سیب را به طور کامل خارج کنید. برای تهیه مربای سیب با بافت خوب، بهتر است سیب‌ها را به صورت نگینی درشت خرد کنید. اگر تمایل به مربایی با بافت نرم‌تر دارید، می‌توانید سیب‌ها را رنده درشت کنید.

مرحله سوم: جلوگیری از تغییر رنگ سیب

سیب‌های خرد شده را برای چند دقیقه در همان ترکیب آب و آبلیمو قرار دهید تا کاملا از تغییر رنگ آنها جلوگیری شود.

مرحله چهارم: تهیه شربت پایه

در یک قابلمه بزرگ و مناسب (ترجیحا قابلمه لعابی یا استیل)، شکر و ۲ پیمانه آب را بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. بگذارید این شربت به جوش بیاید.

مرحله پنجم: اضافه کردن سیب به شربت

سیب‌ها را از آب حاوی آبلیمو خارج کرده و آبکش کنید. سپس آنها را به آرامی به شربت جوشان اضافه کنید. پس از اضافه کردن سیب‌ها، مخلوط را هم بزنید. اگر روی شربت کف تشکیل شد، با قاشق آن را بگیرید تا مربای شما شفاف بماند.

مرحله ششم: پخت نهایی و اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها

اجازه دهید مربا با حرارت ملایم به آرامی بپزد.

نکته مهم: هل (ترجیحا کمی کوبیده شده)، آبلیموی باقیمانده، گلاب و زعفران دمکرده را در نیم ساعت پایانی پخت به مربا اضافه کنید. این کار باعث می‌شود عطر این مواد در مربا محفوظ بماند.

مربا را هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. پخت مربا حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت طول می‌کشد. مربا زمانی آماده است که غلظت مناسبی پیدا کند و سیب‌ها نرم شده اما شکل خود را از دست نداده باشند.

مرحله هفتم: تست غلظت مربای سیب

برای اطمینان از قوام مربا، مقداری از شربت آن را در یک ظرف کوچک بریزید. اگر شربت بعد از سرد شدن غلیظ شد، مربا آماده است. در غیر این صورت، اجازه دهید بیشتر بپزد.

طرز تهیه مربای سیب خانگی | برای مربای سیب چقدر شکر لازم است ؟ ؛ نکات کلیدی برای مربایی شفاف و خوشمزه

نکات طلایی و کلیدی برای موفقیت در تهیه مربای سیب

۱. انتخاب سیب مناسب: برای مربا از سیب‌های زرد، محلی یا سیب درختی که بافت مناسبی دارند استفاده کنید. از سیب‌های خیلی نرم یا آبداری مانند سیب قرمز استفاده نکنید.

۲. جلوگیری از له شدن سیب: برای اینکه سیب‌های مربا شکل خود را حفظ کنند، حتما از حرارت ملایم استفاده کنید و آنها را زیاد هم نزنید.

۳. رنگ مربای سیب: اگر دوست دارید مربای شما رنگ قرمز و زیبایی داشته باشد، یک ترفند قدیمی وجود دارد: پس از نیم ساعت پخت، یک شعله‌پخش‌کن زیر قابلمه قرار دهید، حرارت را در کمترین درجه بگذارید و یک دمکنی چوبی تمیز روی قابلمه بگذارید. بگذارید مربا به آرامی به مدت ۱ تا ۲ ساعت بدون هم زدن بپزد. این کار به قرمز شدن طبیعی مربا کمک می‌کند.

۴. افزودن آبلیمو: آبلیمو علاوه بر جلوگیری از شکرک زدن مربا، به تعادل طعم آن نیز کمک می‌کند. حتما از آبلیموی تازه استفاده کنید.

۵. استریل کردن ظروف: برای ماندگاری بیشتر مربا، شیشه‌های شیشه‌ای را کاملا استریل و خشک کنید و مربای داغ را در آنها بریزید.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + چهارده =