مرغ عسلی و سیر ؛ ترکیبی لطیف و براق با طعمی که تکراری نیست
بازدید 1
0

مرغ عسلی و سیر ؛ ترکیبی لطیف و براق با طعمی که تکراری نیست

به گزارش همشهری آنلاین، مرغ عسلی و سیر روشی متفاوت برای درست کردن مرغ است که عطر و طعم شگفت‌انگیزی دارد.

فرارو نوشت، مرغ عسلی با سیر نوعی روش طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از عسل، سیر، کره، سس سویا و… طبخ می‌شود و طعم بسیار جذاب و فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و لذیذ را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ عسلی همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید:

اسکالوپینه پرتقالی ؛ غذایی ساده ، سبک ، شیک برای میزهای خاص

مرغ عسلی و سیر ؛ ترکیبی لطیف و براق با طعمی که تکراری نیست

مواد لازم

ران مرغ: ۵ عدد
سیر: ۴ حبه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سیب: ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده برای تزیین: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

تکه‌های مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه و یک قاشق سس سویا مزه‌دار کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم‌دار شود.

داخل ماهی تابه کمی روغن بریزید و و هر دو طرف مرغ را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس مرغ‌های سرخ شده را کنار بگذارید.

حالا کره را داخل همان ماهی تابه بیندازید تا آب شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید تا عطرش آزاد شود.

حالا عسل، سس سویا، سرکه و روغن کنجد را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در مرحله بعد نشاسته ذرت را همراه با مقدار کمی آب سرد حل کنید و بعد به سس اضافه کنید.

سس را با حرارت کم هم بزنید تا غلیظ شود و حالت براق و چسبناک پیدا کند.

در این مرحله مرغ‌های سرخ شده را به ماهی تابه برگردانید و داخل سس بغلتانید تا کاملا آغشته به سس شوند و بعد حرارت را خیلی کم کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه سس کم کم به خورد مرغ برود…

در این مرحله مرغ آماده را داخل ظرف بکشیدد و با کنجد و جعفری خرد شده تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ اگر در منزل سس سویا ندارید، می‌توانید از رب اانار رقیق شده با سرکه و یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.

ـ اگر روغن کنجد در دسترس ندارید، می‌توانید آن را از دستور تهیه حذف کنید، ولی روغن کنجد موجب براق شدن بیشتر سس می‌شود.

ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است.

توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =