پاناکوتا پرتقال و شکلات ؛ دسر شیک و خاص برای شب یلدا
بازدید 12
0

پاناکوتا پرتقال و شکلات ؛ دسر شیک و خاص برای شب یلدا

به گزارش همشهری آنلاین، دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

سس سیر خانگی ؛ طعمی غلیظ ، معطر و همه کاره برای ارتقای هر غذا + روش تهیه

فرارو نوشت، دسر پاناکوتا نوعی دسر مشهور و سنتی ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است که از ترکیب خامه با شیر و پودر ژلاتین تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت وانیلی، شکلاتی و یا با طعم دهنده‌های میوه و قهوه تهیه می‌کنند. پاناکوتا پرتقال و شکلات نوعی پاناکوتای ترکیبی میوه‌ای و شکلاتی است که داخل پوست پرتقال درست می‌شود و طعم و ظاهر جذابی دارد و می‌توانید آن را برای پذیرایی در شب یلدا درست کنید. اگر خاص بودن را دوست دارید در ادامه این مطلب با آموزش پاناکوتای پرتقال و شکلات همراه ما باشید.

پاناکوتا پرتقال و شکلات ؛ دسر شیک و خاص برای شب یلدا

مواد لازم

پرتقال متوسط: ۳ عدد
خامه صبحانه: ۲۴۰ گرم
شکر سفید: ۷۰ گرم
آب پرتقال: ۳۰ میلی‌لیتر
آب لیمو ترش: ۱ قاشق چای‌خوری
شکلات تلخ: ۴ تکه
رنده پوست پرتقال (زست پرتقال): ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پرتقال‌ها را از وسط به دو نیم‌دایره مساوی تقسیم کنید، سپس داخل نیم دایره‌ها را کاملا خالی کنید و کنار بگذارید.

گوشت پرتقال را میکس و صاف کنید تا آب خالص پرتقال را داشته باشید.

در مرحله بعد شکر و رنده پوست پرتقال را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و با دست هم بزنید تا یکدست شود.

حالا خامه به دمای محیط رسیده را که کاملا شل شده است، همراه با وانیل به ترکیب بالا اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل و شیر داغ شود.

مراقب باشید شیر نجوشد.

در این مرحله شکلات به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

در آخر آب پرتقال و لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد اجاق گار را خاموش کنید.

حالا یک ملاقه بردارید و از مایه دسر داخل پرتقال‌های نیم‌دایره خالی بریزید و آنها را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

حالا پاناکوتای پرتقال شکلاتی ما آماده سرو است. برای تزیین روی پاناکوتا می‌توانید از دانه‌های انار یا تکه‌های پرتقال و شکلات رنده شده استفاده کنید، نوش جان.

پاناکوتا پرتقال و شکلات ؛ دسر شیک و خاص برای شب یلدا

نکات مهم

زست به پوست پرتقال یا پوست لیمو رنده شده می‌گویند که عطر خوبی به دسر می‌دهد. برای تهیه زست باید هنگام رنده کردن پوست پرتقال توجه داشته باشید که فقط قسمت رنگی و رویی پوست پرتقال را رنده کنید و وقتی قسمت سفید پوست دیده شد، دیگر رنده نکنید، چون قسمت‌های سفید پوست تلخ هستند و موجب تلخی دسر می‌شوند. زست را همیشه به صورت تازه به دسر اضافه کنید و نگذارید بماند.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =