کیک ماسالاتی؛ کیک مدرن و خوشمزه با عطر و طعم ادویه ماسالا
بازدید 20
0

کیک ماسالاتی؛ کیک مدرن و خوشمزه با عطر و طعم ادویه ماسالا

به گزارش همشهری آنلاین،‌کیک‌ها ازجمله دسرها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و… تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی‌ها بزنید با دنیای متنوعی از کیک‌های میوه‌ای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و… روبه رو می‌شوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است.

فرارو نوشت ؛ کیک ماسالاتی نوعی کیک مدرن و بسیار خوشمزه و خوش‌عطر و بو است که ادویه ماسالا از مواد اصلی تشکیل‌دهنده آن است. اگر به درست کردن کیک‌های جدید و خوشمزه علاقه دارید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک ماسالاتی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک ماسالاتی

تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۱۱۵ گرم
آرد سفید قنادی: ۳۰۰ گرم
بکینگ‌پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
ادویه ماسالا: ۱ قاشق چای‌خوری سرپر
باترمیلک: ۲۵۰ گرم (۲۵۰ گرم شیر + ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید)

مواد لازم برای درست کردن ادویه ماسالا

پودر دارچین: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل: ۱ قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی: یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر بادیان ستاره‌ای: یک دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک ماسالاتی

کیک ماسالاتی؛ کیک مدرن و خوشمزه با عطر و طعم ادویه ماسالا

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ‌ها را همراه با شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود.

در مرحله بعد وانیل و روغن را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آرد، بکینگ‌پودر و ادویه ماسالا را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شود.

در آخر باترمیلک را مرحله به مرحله و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک آرام از یک جهت هم بزنید. حالا قالب موردنظرتان را انتخاب کنید و کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید تا کیک بپزد.

بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید تا کیک خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید. برای سرو کیک می‌توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید.

کیک را به دو دایره مساوی برش بزنید. خامه فرم گرفته را روی یک لایه بریزید و لایه بعدی را روی آن قرار بدهید.

روی کیک هم مقداری خامه فرم گرفته بریزید یا با ماسوره اطراف کیک را گل بزنید. در آخر مقداری پودر دارچین روی کیک الک کنید و نوش جان.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =