محبوب ترین سوپ های آلمان برای روزهای سرد سال
بازدید 19
0

محبوب ترین سوپ های آلمان برای روزهای سرد سال

آلمان کشوری است که در روزهای سرد سال ، سوپ های مختلف و لذیذی را به منوی غذایی خود اضافه می کند. این سوپ ها نه تنها برای تامین گرما در فضل های سرد، بلکه به دلیل ترکیب مواد مغذی و طعم های خاص خود ، در فرهنگ غذایی آلمان نقش مهمی دارند. در ادامه مطلب با ۹ سوپ محبوب در آلمان آشنا شوید.

سوپ کدوحلوایی

به گزارش فرارو، گرچه سوپ کدوحلوایی یک سوپ آلمانی نیست اما در منوی تقریبا تمام رستوران‌های این کشور در فصل‌های پائیز و زمستان یافت می‌شود. سوپ کدو حلوایی بسیار سالم و مغزی است.

سوپ فلدل

اصلیت سوپ فلدلِ اتریشی است که از طریق کوه‌های آلپ به جنوب آلمان راه‌ یافته و در آنجا بومی شده است. فلدلِ از آرد، تخم مرغ، شیر، نمک و اندکی جوز هندی تهیه و در ماهی‌تابه سرخ می‌شود. در مزه سوپ فلدلِ جعفری، تره، برگ بو، نمک و فلفل نقش به‌سزایی ایفا می‌کند.

محبوب ترین سوپ های آلمان برای روزهای سرد سال

سوپ کوفته سمولینا

کوفته آرد سمولینا از گندم دوروم تهیه می‌شود. سمولینا مقادیر فراوانی ویتامین، پروتئین، املاح و مواد مغذی دارد که ماده اولیه تولید ماکارونی هم است. از پیاز و هویج و در بعضی از مناطق ایالت بایرن از ماهی هم در سوپ کوفته سمولینا استفاده می‌شود. این سوپ آنقدر مقوی و سالم است که از آن برای تقویت بنیه بیماران هم استفاده می‌کنند.

سوپ نخودفرنگی

این سوپ در ایالت نوردراین وست‌فالن یک سوپ کلاسیک است. سوپ نخودفرنگی که بسیار مقوی است به همراه سوسیس در ماه‌های سرد فوریه و مارس که مقارن با برگزاری کارناوال در این ایالت است، طرفداران بسیاری دارد.

سوپ ماهی

بندر هامبورگ، واقع در شمال آلمان به عنوان “پایتخت سوپ” این کشور محسوب می‌شود. گرچه پخت سوپ ماهی در یک شهر بندری جای تعجب ندارد اما نام انتخاب‌شده برای این سوپ آنقدر دقیق نیست. در کنار ماهی، انواع دیگر آبزیان هم در تهیه این سوپ به کار می‌روند.

سوپ سیب‌زمینی

در تمام آلمان انواع سوپ سیب‌زمینی بر سر سفره قرار می‌گیرد. تنها در برلین ۱۳ نوع مختلف سوپ سیب‌زمینی طبخ می‌شود. در مکلن‌بورگ، واقع در شرق آلمان، سوپ سیب‌زمینی با آلو پخته می‌شود و در برمن، سوسیس دودی جزئی از سوپ سیب‌زمینی است. این سوپ غذای محبوب آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین آلمان هم است.

محبوب ترین سوپ های آلمان برای روزهای سرد سال

سوپ گولاش

سوپ گولاش از جمله ‌سوپ‌های مهاجر است که از مجارستان به آلمان رسیده است. گولاش در مجارستان البته به ‌عنوان خورشتی بر سر سفره می‌آید که با گوشت گوساله پخته می‌شود و با رشته صرف می‌شود. در سال‌های اخیر سوپ گولاش در منوی رستوران‌های آلمان جای ثابتی برای خود پیدا کرده‌است.

سوپ سیر

سوپ سیر که عطر و طعم آن را نه سیر، بلکه دیگر سبزیجات تعیین می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که سیر تقویت‌کننده سیستم دفاعی بدن است و حتی برای غلبه به سرطان کمک می‌کند.

سوپ مارچوبه

مارچوبه در فصل بهار می‌روید و غذاهایی که با مارچوبه طبخ می شوند در آلمان طرفداران بسیاری دارند. آخرین روزهای برداشت مارچوبه در ماه ژوئن است و به همین دلیل سوپ با مارچوبه تازه که بسیار لذیذ است، در یک بازه زمانی کوتاه سر سفره‌ها قرار می‌گیرد.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

همشهری آنلاین

قرار است همشهری‌آنلاین شهری همیشه بیدار باشد و خدمات لازم را برای یک زندگی شهری در عرصه‌های خبر رسانی، اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی دنبال کند.همشهری‌آنلاین که نسخه آنلاین موسسه همشهری است از  دوم تیر ۱۳۸۵ فعالیت اینترنتی خود را آغاز کرده است و چندین بخش فعال دارد. این بخش‌ها در قالب ۲۴ در ۷ کار می‌کنند. این اصطلاح امروز در جهان سایبر یک عبارت رایج است: به روز شدن ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته. همشهری‌آنلاین با کوشش تیم سختکوشی که در اختیار دارد؛ به تدریج گسترش می‌یابد و در کانون این تغییرات گسترش‌جویانه؛ حرکت به سوی یک سایت تمام عیار سایبر نهفته است. همشهری‌آنلاین خواهد کوشید تا امکانات مبتنی بر کنش و واکنش دو سویه را در عرصه کاربری‌های الکترونیک به کار بگیرد و خصایص کاربری‌های به روز آنلاین را در کانون امکانات خود بنشاند. واحدهای این شهر همیشه بیدار که در متن جهان‌شهر اینترنت است، در سه سطح صفحه خانگی، صفحه مقوله و صفحه نهائی طراحی شده و براساس دات نت عمل می‌کند. اگرمی‌خواهید آخرین عناوین خبری همشهری‌آنلاین را به همراه چکیده‌ای از هرگزارش یا خبر دریافت کنید. با سرویس آر اس اس همشهری‌آنلاین می‌توان به راحتی و بدون نیاز به مشاهده روزانه سایت‌ از محتوا و به روز رسانی بخش‌های گوناگون همشهری‌آنلاین مطلع شد. هدف سرویس آر اس اس ارائه سریع اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت کاربران است. در همین حال شما می‌توانید تازه‌ترین تحولات و گزارش‌ها و خبرهای مرتبط با خود وب سایت همشهری‌آنلاین را در بخش میز آنلاین ببینید. برای ارائه خدمات و محصولات خود در همشهری‌آنلاین هم به بخش تبلیغات بروید. تمامی حقوق و مسئولیت‌های همشهری آنلاین متوجه موسسه همشهری است. همشهری‌آنلاین نسخه آنلاین موسسه همشهری به صاحب امتیازی موسسه همشهری و به مدیر عاملی محسن مهدیان است. مدیر مسئول همشهری آنلاین: دانیال معمار سردبیر: اسماعیل سلطنت‌پور تحریریه همشهری آنلاین: فرزانه آئینی، فتانه احدی، نجمه احمدبیگی، محسن افشاری، پرستو افشاری، وجیهه امیرخانی، کامران بارنجی، فواد بدری، محمد بلبلی، پروانه بندپی، فاطمه بهرامی‌زاده، محمد بیاتی، زینب پورابوالحسن، مرضیه ثمره حسینی، ایرج جمشیدی، مجید جباری، رضا جوکار، امیرمحمد حسینی، معصومه حق‌جو، روناک حسینی، علی خوشتراش، علی درویش، محمد زارعی، سلمان زند، داوود سرخوش، پرنیان سلطانی، مسعود شایگان، ساسان شادمان منفرد، لیلا شریف، سهراب شمسی‌پور، مهدی شهرابی فراهانی، فرشاد شیرزادی، حامد صادقی، اصغر صوفی، فهیمه طباطبایی، رضا ظریفی، شقایق عرفی‌نژاد، مهدی علیپور، لاله غزالی، یکتا فراهانی، هانیه قرقچیان، زهرا کریمی، علیرضا کتابدار، علیرضا محمودی، عاطفه مرآتی، علی ملائکه، مریم موسی‌پور، آرش نهاوندی، خدیجه نورروزی، نیلوفر واشقانی، مریم ورشو، رضا یغمایی و ناصر یوسفی زنوز.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم گولت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 4 =